Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Thechoki

Sve to nepozeljno(osim tebe) prosledi!

SMT

Poneo sam ga drugaru iz Mitrovice da pogleda… Hoće čovek da proba…

Elem, sedim jutros sa jednim drugarom na kafi… On ga gleda i kaže; nije los… Kaže, za “kedericu” mu je dobar… Ali da ga ne bi menjao za svog Sportex Carat Spina, da je dosta bolji… Tj da mu I  Hondu 50 dam uz GL za Carata…Taj je jedno 25 god star(Carat),  a i ovaj moj ortak je zadnji put tada pecao :stripii: :hi:

Promenilo se od tada ponesto :hi: :stripii:

Thechoki

Potpoio sam Graphiteleader juce na brzinu.
Ne znam sta da kazem,toliko precizno daje informacije bukvalno nova dimzeija dziga.
Ne bacam glave teze od 30g tako da mi se uklapa bas tamo gde treba.
Bolest ne bira,vec bunarim jos jedan negde da iskopam.....

tutnja

Ništa, sad čekaj da se Severo pojavi, pa bunari

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Thechoki

U najgorem slucaju selidba u Japan mi ne gine!

Thechoki

Juče jedan lep test na vodi....
Dakle imam dva modela,Nuovo Vivo Prototype 772MH i Super Vivo GSVLS-842HH.

Što se tiče Prototype po meni mu je maksimum glava 18g plus silikon,preko toga mi gubi taj pravi osećaj.Brz ,precizan,izbačaji fantastični,balan idealan...

Super Vivo ipak štap za veća opterećenja malo sporiji od gore pomenutog ali se to čak može okarkterisati kao pozitivno,bacao sam glave sa njim od 30g plus silikon i radi fantastično.Balans mu vuče malo više ka vrhu ali sam se brzo navikao na to.

Oba su juče radili na ribi(smuđarci do 400g) i položili!Posle sam stavio veće silikonce (9,11cm) bilo je par udaraca i to je to za sada.

Definitvno je GL priča za sebe i ne čudi što se bolest širi kao pandemija!!!

Bistro svima!

SMT

Mi se ovde raspisali o nabavci stapova iz Rusije… Pa ja ne znam ko je zadnji nabavljao i kada…Koliko je plaćao…

Euro= Rublja trenutno stoji tako da je GL poskupeo za 50%…. po cenama sa Mide, kad rublju pretvoriš u euro, dobiješ cenu da umreš od smeha..  Pa to je nerealno potpuno… Pa to nije skupo, to je pre preskupo :stripii: :stripii: :stripii:..

Ko misli kupovati izgleda samo domaći oglasi ili definitivno drugi brend…

Jbt, idem oglasiti ove moje, još ću profitirati… :hi: Mogu stan uzeti za 2 kom, kao da sam u zlatne poluge ulozio :stripii: :stripii:

Koliko ono košta Revo ili koji već!?  :hi: Dođje džabe.

Evo neka prevede neko, koliko je 90.000 rublji… Ja ne smem

Pa majku ti e…. možeš Yamahu 20 ks kupiti…

tutnja

Ufff, malo više od 50%
Mene onaj 15-50 izašao oko 400 s poštarinom, ovaj zadnji uncaš nešto više.. a vidi sad..

Dobro što sam na vrijeme popunio kolekciju, loše što sam jednog s par pecanja proslijedio dalje za 300

SMT

Biće taj Zetrix odličan ako stigne… Vidim odavde…

paovinisunormalni…jeboihGL

tutnja

Ma to oni pripremaju teren za Severo
Da ljudi ne padnu u nesvijest kad izađe cijena

Poslano sa mog T40Pro koristeći Tapatalk

tutnja

Tko voli nek izvoli, cijena sitnica

cca. 1300€

dxdandy

Ljudi ajde pomagajte. Procitah sve o ovim stapovima i sada mi glava puna informacija i sve mi se vise cini da sto vise citam da manje znam a vise zbunjen. Koji stap bi bio po vama najbolji tj. model koji preporucate za jigg smudja. Koji je najosjetljiviji za bacanje glava 10-18g plus silikon do 10cm max. Biti ce za Dunav ali spori tok vode. Trenutno koristim Hearty Rise Zander Force 250cm 8-32g i to mi je skroz ok. Duzina mi super i akcija stapa takodjer. Da je jaci a ako bolje cita od ovoga moze a ako nma takvoga onda barem ista gramaza i duzina a da jos bolje cita ako moze. Losije mi ne treba...ahahahah...

Hvala Vam puno !!!

Thechoki

Prvo pitanje koliko novca imaš da paltiš to planinarenje? :uf:
Svi su dobri na svoj način.
Veliki problem je sada dostupnost i naravno veliki skok cena za nabavku iz Rusije.

Ova dva ja imam:
Nuovo Vivo Prototype 772-MH ultra brz štap fantastičan,oseća sve u dlaku.Za glave do 20g plus silikon TOP!
Super Vivo 842-MH malko sporiji isto fantazija,to što je malo duži mu je velika prednost iako sam bio skeptičan.Sve preko 25g+silikon je kao san.Uskoro ću i da ga probam na Štuku na jednom reviru gde ima komada od 5,6,7,,kg....

VIVO Nuovo 762-M mi sada dolazi pa ću baš da vidim razliku...

tutnja

Mislim da će ti biti "malo" prejak za takve štuke, pogotovo ako je stajaća voda
Tako nešto bez brige i muke odrađuje aspro 7-28g, kao i somiće do 7-8 kg u srednje brzom toku.. veće nisam imao prilike zasad privoditi

Thechoki

Verujem da odradjuje u to ne sumnjam.
Samo je problem kako vući velike spinerbait-ove i ostale varalice od 35+g koje jos daju dadatni otpor?