Rođendani pecaroša

Autor Pegula, Studeni 17, 2012, 22:16:06

« natrag - naprijed »

Antal i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

jednom rođoš a drugi kad su se utamničili  :toothy9: ima logike  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Naravno...taj sloj gori i od kobca  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ne vređaj kobca ...on je van konkurencije ...umjesto da  ganja ilegalce....švercere ...potencijalne teroriste on je kao prioritet stavio riblje repove  :rofl2: ja bi ga do penzije ostavio na obali dunava ...tolika revnost zaslužuje posebnu pažnju nadležnih  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

Citat: rj  u Veljača 20, 2016, 13:31:32
ne vređaj kobca ...on je van konkurencije ...umjesto da  ganja ilegalce....švercere ...potencijalne teroriste on je kao prioritet stavio riblje repove  :rofl2: ja bi ga do penzije ostavio na obali dunava ...tolika revnost zaslužuje posebnu pažnju nadležnih  :stripii:

ovo prvo je svakako u rok službe jer sam godinama na obali dunava, pa tako onda sami dođu oni koji vole ribu i kad netreba...
jebiga ilegalce i ostale treba hvatati , a ovi što kradu ribu dođu sami :stripii: :stripii: :stripii:

tole

No

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

dac

S malim zakašnjenjem,hvala dečki, nije baš lako nositi sve te godine....!

maverick

ps

Čada  sretan rođendan  :occasion14: i Dan žena ako slaviš  :stripii:

TonyC

Aaaaaaa drugu dači sretan ročkas !  Use nase i podase !

DIDAPATAK

maverick

pajdo77

Dečki sretan vam rođendan :occasion14: