Nogomet

Autor No, Lipanj 08, 2019, 15:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

flutikazon

Zanimljiv podatak ako je istina

dravski pecaros

Za neke je san biti na finalu LP za mene je danas nešto puno veće od finala LP..

Nakon 3 godine vraćam se na stadion di sam proveo 25 godina svoga navijačkog staža..

Za neke hrpa betona za mene mjesto koje ni jedan stadion ne može zamjeniti...

"Na starom betonu ostale su uspomene, nikad neću žalit godine ovdje provedene"

Kugla

Vidimo se na istoku  :occasion14:

nekinho

Dosli ste, vidjeli i otišli...
O nogometu, igri, ekipi bolje nemojte ni slova :uf:

jancika

Bolje da sam ostao na Dravi....nema tog stadiona gdje ova ekipa gubitnika može nešto napraviti :red-card: svaka čast Kohorti

pajdo77

U svakom kvartu imamo nekakav klub,u prigradskim naseljima itd. Nije istina da od tih klinaca ne mogu sastaviti jedanaest plus klupu da zamjeni ove koje ne znam kako bih nazvao što kradu Bogu dane na travnjaku. Ne vrijede pola pi.ke hladne vode.

dravski pecaros

Bilo je ludo i nezaboravno u svakom smislu ..

🤣🤣🤣🤣🤣

Jela se kulenove seka i slanina  :jede:

Pilo se 🍺

Svirači su svirali nama po želji

Utakmicu smo izgubili ali ovo se moralo doživjeti

Evo malo slika i video

SMT

Prodje PSZ, po meni bolja ekipa u ovom momentu... Najbolji njihov igrac ubedljivo je Luis Enrike, kakvu covek napravi taktiku i disciplinu u ekipi, neverovatno... Niko od Bajernovih igraca nije imao dan zbog te taktike...

S druge strane, iako je PSZ verovatno bolja ekipa, sudije su izbacile Bajern iz polufinala... Trebali su da sude onako kako treba... Ako su u prvoj utakmici dosudili onaj penal protiv njih a ovaj od sinoc nisu, nista mi nije jasno... Covek nije pregledao VAR uopste... Naravno i direktan crveni karton Pre penala Mendesu... To verovatno sve menja...

Steta samo sto ovo nije bilo finale uz bolje sudjenje...

dravski pecaros

Finale je u Budimpešti..

To treba otići i bez ulaznice da se doživi zanos navijača ..

Ja planiram ali još nisam siguran da ću moći ...

jancika

Bio sam na prošlom finalu u Minhenu....neopisivo...dobili karte u dijelu PSG navijača...pakao