Nogomet

Autor No, Lipanj 08, 2019, 15:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Osijek je grad u kojem Hrvatska treba češće igrati

:occasion14:

pajdo77

Mene zanima čemu to silovanje glede termina odigravanja utakmice? Pa imaju svo vrijeme Svijeta i neki pametnjaković ili nekoliko njih odluči da se igra na +30. Dečki koji su u izuzetnoj fizičkoj spremi dišu na škrge. Jel treba da netko umre na terenu da nekom dođu neke stvari iz dupeta u glavu?

No

Pajdo s terminima upravljaju televizije i  stručnjaci iz sjene, koji upravljaju sa svima nama a ne samo s nogometom.

:dontknow:

dravski pecaros

strašno je kad se obadvije reprezentacije ne slažu sa terminom i nikome ništa..sramota za vodeče ljude svijetskog nogometa  :veryangry:

pajdo77

Ovih dana pune novine naših mladih "vatrenih"pred odlazak na Europsko prvenstvo. Još nisu ni otputovali a već su osvojili plasman na OI što im je bio cilj,spremni,dišu kao jedan. Gračan opet priča o iznimnom zajedništvu,jedva čekaju da istrče jer su željni pobjeda kad ono...prc,Rumunji ih zakopali u onaj travnjak. Malo se bahatost obila o glavu. Još ih čekaju Francuzi i Englezi tako da će olimpijske igre vidjet kao i ja. Jedva čekam sutrašnje izjave tih zvjezda i zvjezdica da čujem ispričnice.

majstor

Svaki put se to dogodi. Novinari napušu očekivanja. Najbolji smo, prvi smo bez borbe. Strašna atmosfera vlada u ekipi - do utakmice i poraza. Onda su svi krivi. Dobili dva gola a da se nisu ni okrenuli. VAR nas prevario za penal, ozljeda, drugi gol, odeeee.  :laughing7:

dravski pecaros

Prije točno 31 godinu

Marco van Basten

nekinho

Osobno, ovo mi je najljepši gol u povijesti nogometa. Gledam ga danas sa istim oduševljenjem kao i stotinama puta do sada u ovih 31 godinu njegova postojanja.
Marco igračina i pol  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

miha

miha

miha

....... i tako dalje ....i dalje .....

miha

dravski pecaros

danas u 20:45 na HRT2

Finale EP U-21

Španjolska-Njemačka

pajdo77

Bome Maltežani pobjediše Hajduk. Oprosti se on od Europe i ponekog novčića. Dođe ti 18 000 navijača a ti ko da igraš turnir na livadi gdje je prva nagrada praskaton. Još i povedu na Poljudu i onda preokret. Sport je to i dobro u njemu je što se dešavaju ovakva iznenađenja ali kada staviš neke stvari na papir Hajduk ih je trebao dobiti hladno. Cijela postava Maltežana vrijedi 2 miliona eura,lane ih npr. Radnički iz Niša nakantao sa 5 komada a vidi naših dalmatinaca. Sad mogu na plažu,prst u uvo i dilat ležaljke. Baš me zanima tko im je kriv ovoga puta. Jel uprava,trener ili udruga.