OPA...

Autor Debeli šef, Lipanj 12, 2019, 12:10:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

jooojjjj ove su teme tako monotone i ne vidi se kraj tipkanju ...sve je več odavno rečeno ....kako bi rekli u prosvjeti kad imaju problem sa dijecom ...ZA SVE JE KRIV KUČNI ODGOJ ....  :stripii:.....naravno svako od nas radi po svojoj savjesti ....sistem je takav da sistema nema ....sjetimo se prošle godine i soma i glavinjare ...za neke je bilo super .....za neke grabuljanje ...svi su znali sve i niko nije ništa poduzimao ...na kraju se reklo bila SOMOVSKA GODINA ....dobro je to malo se očistio Dunav od te beštije ....i tako svake godine neko kupi dozvolu neko ne ....neko ima sonar neko ne ....itd ....znači svako po svojoj savjesti ... željama ....mogučnostima ....mislim da nema smisla bilo koga prozivati i nametati mu neki osiječaj krivice ....kako bi se reklo SVI IMAMO PRSTE U PEKMEZU ...neko više neko manje ...svi smo crveni ispod kože.... :stripii:

šajzika

Malo sam procistio temu.
Sljedece izjave koje nisu u skladu sa forumskim pravilima biti ce naravno obrisane a osobe na hlađenju.
Dobro pročitajte što je osoba tj "pisac" htio reci.
Mislim da smo svi dovoljno odrasli da možemo odrzat neki nivo pristojne komunikacije.
Audentes fortuna iuvat

kockar

Sve se da relativizovati, ali fakat je da pravila vise nema jer ih vecina ne uzima ni u razmatranje.

Kako to najlakse obajsnim nekom laiku:
"Zamisli da igaramo fudbal i ja uzmem loptu sa dve ruke i odnesem u gol, sta bi mi rekao?
Verovatno: alo decko nema uzimanja lopte rukom, ovo je fudbal!"

Ja isto tako gledam na ribolov, ako je nesto pravilo, a neko odluci da za njega ne vaze pravila,
tu nema postovanja prema kolegama, a posledicno i prema ribi, prirodi, nicemu.

Nje mi cilj bio da nikog uvredim, na kraju krajeva koga vredja istina, nisam mu ja problem.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

ibro dirka

Nema smisla postavljati pravila ljudima koji smuđa od 20 cm tuku kamenom po glavi pred 20tak ljudi i trpaju u torbu. Na koliku varalicu se to uopće hvata. Prestao sam bacati varalice manje od 9 cm baš zbog mališana a drugi to trpaju nemilo u torbu. Dao bog pa se otrovao od njega. Ko i onaj macan što je skoro dobio lipgripom preko brnjice kad je krenio na mene jer sam mu zvao policiju zato što hakla... Ðaba sve. Imam i nekih informacija kako je sva ta kompa carinika policije i strujaroša zapravo ekipa koja to sve dijeli i možemo mi skočiti u vodu leći na dno i glumiti ribu da se uslikamo sonarom da vidimo kako riba izgleda jer uskoro ćemo tako i morati.

maverick

Danas s Dunava...kazu potez Apatin..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

pajdo77

maverick

Kazu nije slika od danas vec od prije koji dan i par km nizvodno....i sad pitanje...ima li ribe ...kad ce opet..itd itd...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

pajdo77

interesantni su mi ti likovi. Čega se pametan stidi budala se time ponosi. Natovario čamac plemenitom ribom za koju vjerovatno ima određen bro komada na dnevnoj bazi i još se slika da svi vide njegovu sramotu. pa i da nema ograničenja dođi čovječe sutra pa opet uhvati jednog ili dva a ne ovako. Sigurno će sve to požderat,da bog da mu kost u grlu lakomom zapela.

maverick

Nece taj pojesti ni komadić...sve ide u prodaju...a jbg...Jovane ne vidim koja je rola  :stripii:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

SMT

Citat: rj  u Listopad 03, 2019, 19:16:27
Citat: SMT  u Listopad 03, 2019, 18:46:07
Jel to stella? :stripii:

skoro isplatio stelu ... :mt1032:

Hebemu sve... Ne znam cenu toga ali je sw model 650€... Od oka mi deluje da je u potpunosti isplaćena...

silure

Ja sam stalno oko apatina ali ovo mjesto nije oko apatina bas

SMT

Nizvodno oko 18 -19km ... Ako ne grešim, po slici...