Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Znate ove zimske dane, neki uredno idu svaki dan na vodu (zar ne RJ  :toothy9: ), a neki jednostavno uživaju puneći svoje kutije sa raznim mamcima, kupuju role, štapove, i razno razne ''alate'' koji nas uveseljavaju.

Da čujemo, što se to kupuje?

Evo moj današnji užitak:

maverick

Prije par dana napunio kutije orkama...danas stizu el-pi...i tako nema zadnje kupovine svaki tjedan nesto drugo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

To je to, bitno da se ''kemija'' i da se pune kutije. Ajmo malo slike ;)

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Haha, jel ti i krevet u podrumu  :icon_biggrin:

maverick

Ma jok...dvije stolice i onako sve "uredno" slozeno...tu pušimo pijemo i lažemo se  :toothy12:

Ervin

Nije baš zadnja kupovina, nego zadnje 4 kupovine! :toothy9:

Malo sam navratio do Smukija da se obnove zalihe, dopunio lager džig udica, uzeo par voblerčića za prolećno cinculiranje bucova kad krene zabrana na smudgota i kao šlag na tortu, uzeo Caldiu od kolege za neke podnošljive novce... :hello2:

Uskoro mi stiže još dva kalupa za glave i stotinjak Orkica! :headbang: :alas:

Greys

dravski pecaros

zadnja veca kupovina..poklon sam sebi za bozic

Greys

:icon_thumright: tako je , treba se počastiti

Retfalački mačak

Ako imaš pravu ženu, ne možeš sam sebe ozbiljno počastiti.

maverick

Stepa

na večerašnjoj fešti neki levatt utrpao mi nekakav šammpončić za karagunis !!!!!!!!!!!!!!!!!mrkuno jednog prije par minuta pa ćekam da me opali da idem JUlišku uzemiravat :toothy9:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Koji si ti ludjak  :toothy12: :toothy12: :toothy12: ala imas najjacu kupovinu ovih dana  :toothy12: :toothy12:

Greys