Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Thx  :icon_thumright:

Malo su promjenjene izgledom (novi model) i nadam se da su im performanse još poboljšane  :D

Greys

Grijat će one bez imalo muke, samo pazi na ono što je Maverick rekao, ako se budeš previše gibao u njima (čitaj hodao), noga se uznoji, a onda da imaš onu -70C nevrijedi, smrzut ćeš se. Dakle, ukoliko ideš čamcec, sve poslove prije nego kreneš sa njim obavi bez njih, tek onda obuj  :icon_thumright:

silure

nesto od orke  i glave od 7.5 do 32g ... cilj je bio sa gazdom popiti koju stamplicu na kraju izleti koja kunica  :icon_biggrin:

Greys

Tako je to kod Zdravka  :occasion14:
Ovo ti je dovoljno za jedno pecanje  :toothy12:

silure

od svega po 10 kom??? bit ce tu i za 3 pecanje hehe   :icon_biggrin:

Rap

super je kod Zdravka,počasti čoek,al ima i za šta  :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Citat: silure  u Prosinac 07, 2013, 11:32:40
nesto od orke  i glave od 7.5 do 32g ... cilj je bio sa gazdom popiti koju stamplicu na kraju izleti koja kunica  :icon_biggrin:
Čestitam!
Evo jednog događaja, usporedbe, od kupovine 05.12.2013. godine, u Apatinu.
Kupilo se za iste novce, to isto + 2x dvije rakijice, + 2x leskovačka ljuta pljeskavica u lepinji, + još jednom ta ista roba.
Bio sam sa kolegom, dobrim pecarošem, bio je prvi puta i nije mogao vjerovati. I danas misli da je to bila greška, ali traži da ide opet.   

mossi

:nono:

Ne ne ne, čika Mačak, doći meni na 15km i ne javiti se.  :nono:

Retfalački mačak

Citat: mossi  u Prosinac 07, 2013, 15:34:24
:nono:

Ne ne ne, čika Mačak, doći meni na 15km i ne javiti se.  :nono:
2 X se iskreno ispričavam. Nije bilo planirano da se ide.  :wave:

mossi

silure

:icon_biggrin: tako je to   :icon_biggrin:   :thumbsup:  uz stamplu sam sigurniji sta mi treba....samo je problem uz vise serija casica... vise toga mi treba...hm odmah se sjetim onoga prosle godine,dosao kuci sa 3 stapa u paketu sa torbom...i u paketu odmah sa zenom nisam prico 10 dana  :icon_biggrin:

Hemingway

Danas u Sinsheimu na sajmu ribolova (za saranase) uspio kupiti Orka sedova pregrst i naravno jig udica koje idu uz iste ..
pa za Feeder kalup sa tri razlicite hranilice u gramazi zatim na kraju sa Markus Pelzer-om malo diskutovao o Neckar rijeci i njenom kapacitetu ...
( tu mi se sam pozvao na pecanje  :pottytrain1: ) jos ce mi se javiti ...
pa sam jednu lopaticu sa drskom za prihranu sa obale pazario i pop up boilica sa aromama Ananas,Big Mais,Maulberry i Tutti Frutti
i makaze za rezanje upredenica ili predveza ( ostre u 3 PM ) kao i jednu Splicing Needle ( iglu za Leadcore praviti) ...
i najvaznije za mene  ...
torbu za zastitu Saranskih stapova koja je u cijenovnoj  klasi od 120€ (dobio za 40€ zbog prijateljstva sa istim ponudjacem "X2")
sve u svemu puklo 150€ bez velike muke  :toothy2:

a zamalo sam pazario stap koji se rasklapa u dijelove ..znaci mozes sa njime da pecas na Multi rolnu ili sa stacionarnom ...kako ti volja ..produzujes za 30cm ili kratis ... gramaza bacanja do 20gr.duzina izmedju 2,10m-2,40m cijena sa torbom za nosenje 80€
zove se ...

Byron Traveler-Rute Nippon Casting Spining 6"-7"
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Juzba

pa ti nešto svašta nakupovao, ne zaboravi ponijeti one orke i glave :icon_biggrin:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

kawasaki

Hemi pozdravi Pelzera i dovedi ga na Borovik i Josavu  :hello2: :hello2: :thumbsup: :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Hemingway

Kako mi je rekao nece skoro na nasu stranu dolaziti ... cak sta vise .. kaze da je sad neki Austrijanac preuzeo to njegovo sto je radio ... i od iduce godine pocinje sa radom ..
a on se prebacio na Maroko i Spaniju i poneke dijelove Francuske .. :tard:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek