Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Igrom slučaja, uzeo sam za kolegu i onu od 3000 lumena, i stvarno svjetli prejako, ali mana te lampe (po meni osobno) jest to što snop ipak ''neide'' toliko daleko, kao na lampama za glavu koje imaju funkciju zumiranja. Daleko od tog da je ova 2-3x jača, ali zoom je odlična stvar

maverick

Jura ima neku dobru lampu....ali nikako da nadjem takvu....a imao i sliku e sad je ne mogu naci.....naglavne smo apsolvirali...za pecanje ne treba jaka, ne treba ni bijelo svijetlo...najbolje je crveno...e sad...
Za voznju bi neku rucnu ali od lumena pun kufer
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

gegs

tu dolazimo do pitanja zašto maglite od 240lumena pravi dan na suprotnoj obali drave, a kinez od par tisuća lumena baš i ne.
nije sve u lumenima, pogotovo kineskim. :sign13:

maverick

A imam i tu kinesku...isto baca s preke strane...kocka 1x1 metar...vidi se sve...zum i sve te sitnice...a vjerojatno i didoda nije ista...bar zbog razlike u lovi 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Što se ručne lampe tiče, Kawasaki je stavljo neku od par iljada lumena, uzeo Brzi sa foruma, njemu je odlična

raso

Hebale vas lampe, ja za vezanje , promjenu voblera itd koristim onaj upaljač sa malom lampicim. Daje sasvim dovoljno svjetlosti. Za hodanje kroz šumu najobičniju kinesku iz trgovine koja košta 18 kuna i vidi se super, a dobiješ u njoj i minjonke koje ekstra dugo traju. :be happy: :be happy:
Za čamac sam koristio meglajticu i to samo kad sam pristajao ili ulazio u šporanj na niskom vodostaju. Korištenje bilo kakve svjetlosti u vožnji može biti kontra produktivno jer se oči teško prilagođuju na izmjene svjetlosti i mraka.

Juzba

imao sam par puta po noći bliske sustrete sa mrežarima, umalo danaletim na njih po noći, a da nepričam o panjevima koji plutaju vodom ili magla, moram imati jaku bateriju zbog toga što uglavnom imam vremena izlaziti na vodu, pecati, noću.
te baterije sa zumom mi ne pomažu puno u smislu da baca 300 metara al vidiš kvadratni metar na toj udaljenosti, ova baca 200 tinjak metara, neznam štaće mi više, i to je previše, al baca široko pa se vidi cijeli put gdje ideš a ne samo metar kvadratni cilja.
a za vezanje glava i mjenjanje voblera, kad ima dobre mjesečine, ni netreba mi svijetlo al imam malu od 3 lumena
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

silure

uglavnom mi netreba svijetlo ali nekada situacije to zahtijevaju i zato imam sa sobom 2 baterije i jednu neonsku....ali kada je magla i porast vode definitivno koristim svijetlo....i sad odlucujem kupiti jos jednu za daljinu...  :thumbsup:

Juzba

tako je, silure, to nije da stalno bude upaljena, već samo kad zatreba, a naglavna je, ruke su slobodne, ima režim 1000 lumena, 2000 lumena i blicanje
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

silure

nikad se ne zna.... i ne moze biti od NE koristi....   :thumbsup:

zvona

Da osvježimo temu

Je da je mala hrpica al dosta za koji dan..al i kotlić je tu

domba

Zvona  :thumbsup:

evo i moje današnje, bio u posjeti pa se nisam mogao suzdržati  :toothy9:

Miro

Kugla

Domba Zvona  :icon_thumright: Kotlić je najbolja kupovina  :toothy10:

zvona

Moram si kupit toga za štuju kod mene je ima puno..na to bi sigurno bolje isla neg na gumu..  :icon_scratch:

Kugla kotlić 16l 167kn popust bio pa reko da iskoristim..  :icon_thumright: