Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Extra to izgleda!  :ok: :occasion14:

Nego koji se to kanap koristi za sistem bućke?
Mislim na taj sa fotke. To je jedno 3mm?

feco

Plitka voda, duboka voda....širok pojam. Zna li netko reći u kojim bi se rasponima to kretalo ?  :sha: :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

maverick

Citat: Greys  u Lipanj 26, 2018, 07:37:25
Došle ove dvije ljepotice.

KARBON....pa jeli ti nije dosta s tim karbonom i kopiranjem  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: feco  u Lipanj 26, 2018, 09:20:53
Plitka voda, duboka voda....širok pojam. Zna li netko reći u kojim bi se rasponima to kretalo ?  :sha: :hi:

Dunav plitko cc 7-10m ..duboko 10+ m
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

im84

Trenutno što sam bučkao, za Dunav mi je više legla DeepWater, nego ShallowWater. I svatko ima svoju taktiku bučkanja, držanja mamca na određenoj dubini i slično, pa sukladno tome, nemogu reći nešto više. Ova ''duboka'' baš daje jak zvuk, zvoni cijeli Dunav. Plitka daje uhu totalno drugačiji zvuk.

Tražio sam objašnjenje za pojmove Duboka i Plitka, tj za koje to točno dubine, ali uzmite u svoje ruke, pa testiraj je najbolja opcija.

@Maverick - vezano uz karbon i ''patentiranje''. Jblo babu svoju, firma koja radi naočale, morala povuć milijune primjeraka ovih dana, a taman mi stigle nove. Kažu došla pritužba za patent

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Kako si krenio s tim karbonom...kontam da je ovo slijedece  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Znao sam da vučeš na mračnu stranu  :stripii: Priznaj da ovo već imaš  :rofl2:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

A nemožes kuću ostaviti praznu...odem pecati...biciklirat...jbg...netko te mora mijenjati...nece se posao sam zavrsiti  :stripii:

im84

Stigla jedna od ljepotica. Daiwa 2018 Exist LT4000. Brutalno djeluje jako, utegnuto, ručkica kao u puno većih rola, kočnica 10kg, a veličinom je manja od npr Daiwe Certate 3000

#foxrage
#fox_rage_fishing

šajzika

Lijepo izgleda, sretno s kupovinom.
Audentes fortuna iuvat

majstor

:eek: ozbiljno si investirao. Bravo. Sad bi ti zlobnici rekli da si mogao kupiti ribe za gorinu dana za te novce.  :uf: :clap2:

Batica

Citat: Greys  u Lipanj 26, 2018, 07:37:25
Došle ove dvije ljepotice. Totalno dva različita zvuka, za ''duboku'' i ''plitku'' vodu. Razlika je bas ogromna. Nisam imao bajne primjerke somčadi zbog lošeg vremena, tu i tamo do mjere, ali stignemo.

Vidim da imas dosta olova na sistemu.
Nekih 300g.
Probaj da nadjes olova koja se prave iskljucivo za bucku.
Disk olova. Izgledaju bas kao disk za bacanje.
Bolje seku vodu i odmah treba manje olova. Bolje som uzima, pogotovo kada mrljavi sa mamcima. Kada jede aktivno tada je nebitno.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

No

Svojevremeno sam i ja tražio ta disk olova i nikad nisam uspio naći.    :no:

Batica

Bilo ih je u BG ispod Pancevackog mosta. Covek prodaje alate za alse i ima dosta bucki i sistema za bucku.
Dovoljno jedno olovo da nadjes, posle sam lijes. Modelarski gips ili zubarski, nema problema

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

silure

ne znam sliku ubaciti...nesto se promjenilo otkad sam zadnji puta stavio ili sam jednu vise popio :icon_scratch: