Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

:hi: evo i ja sam se ponovio. Kupio sam plovilo za visednevni boravak u prirodi to je kajak Prijon Touryak, turisticki kajak sa ogromnim buksama od skoro 200 litara. Dovoljno je sirok i stabilan da se moze blinkat iz njega i dovoljno brz za vece daljine. Sta reci moj san snova a dovoljno prostran da mos i malo prilec. Posebno se zahvaljujem nasem kolegi Sajziki koji mi je sredio prijevoz iz Splita. Znaci ako vidite crveni dugacki kajak  na kojem pise red adventure oko Vemelja, nemojte bjezati, to sam ja a ne cuvar.

Ivan Borojević

maverick

Svidja mi se...ovo je ozbiljna igracka. Koliko je sirok u najsirem dijelu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

Čestitam situaciju  :occasion14:
..ako je netko zaslužio ovakvu makinu onda si to ti  :hi:
.. :baba:

Ivan Borojević

Hvala, to mi je bio san. U ovaj stane brdo stvari, sator i druga oprema za kampiranje i pribor za blinkanje, tako da mogu ici bilo gdje i zavuc se svagdje. A ove godine planiram veslat od Zagreba pa do Gunje a mozda i do Beograda. Kolega Ivica me nagovara da preveslamo Dravu ponovo, a i da ucestvujemo na regati Tida od Budimpeste do Vukovara. Ma isao bi ja svugdje ali me hebe godisnji. Veliki pozdrav svim Pecarosima.

majstor

Drago mi je da napreduješ. Ovaj put ću te dočekati na Križnici.  :occasion14:

Ivan Borojević

Ma nedam se, star sam samo pola stoljeca, tek sam poceo da zivim. :ok:

maverick

Citat: jovicabor30  u Siječanj 18, 2019, 09:28:09
Hvala, to mi je bio san. U ovaj stane brdo stvari, sator i druga oprema za kampiranje i pribor za blinkanje, tako da mogu ici bilo gdje i zavuc se svagdje. A ove godine planiram veslat od Zagreba pa do Gunje a mozda i do Beograda. Kolega Ivica me nagovara da preveslamo Dravu ponovo, a i da ucestvujemo na regati Tida od Budimpeste do Vukovara. Ma isao bi ja svugdje ali me hebe godisnji. Veliki pozdrav svim Pecarosima.

Pazi se Ivice, malo fali da i ja podlegnem njegovim pričama i odem u nabavku neke ovakove pile  :stripii: Inače, jedna velika ljudina, zaljubljenik u prirodu...ako mislimo na istog
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Pa sta bi ti falilo da ides snama na djirove, samo kupi plavi kajak pa smo u kombinaciji. Kad bi jednom ovo probao na vise dana, reko bi pa di sam propustio najbolje godine, ustvari mozes sa puncem u kanuu. :bye:

kuka

Kad ćeš ići od Zagreba. Možda se sretnemo. Ja ću do Siska. Planiram 4 dana ali ne kajakom.
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Deda je zavrsio karijeru...godine cine svoje...nije vise za velike rute...a tko zna mozda se jednom i pridruzim  :icon_thumright:

Kugla

Jovice čestitke na kajaku i neka te dugo služi i uživaj u sa njim  :occasion14:

feco

POLAKO I BEZ VEZE

Debeli šef

stigla. ćemo ukrašavati panjiće i krošnje...