Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

tutnja

Šta ćeš kad volim probati svašta nešta, a uvijek ima novih drnda.. Ako valja dobro, ako ne u kantu ako već ne ostane na nekom panju
Bar će drugi znati da ne valja pa neće baciti i to malo para na glupost

Za Bearkinga znam i tvrdim da su odlčni, stojim iza toga uvijek ( kao i masa Rusa koji su i tu probirljivi). Ponekad naletim na nešto što bi mglo biti zanimljivo, npr. ovi chaosi su bili po 0.92$ komad, plus popusti i kuponi.. možda koji i valja "khamsin" nešto skuplji ali odlične recenzije, kažu najbolja kopija na aliju, a Bearking ga nema u ponudi..

P.S. Ovo oko piva ćemo se lako dogovoriti, taman ta 2 popijem u 2-3 godine

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

maverick

Samo se ti opusti i uživaj, ionako s godinama većinom postajemo veci kolekcionari nego pecaroši  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Opušten sam maksimalno, uživam u sitnicama i glupostima.
Ne mogu si dozvoliti kolekciju originala (po 200-300) kao neki koje znam, pa ih gledati u sobi ili baciti tu i tamo na čistini
Ja to trošim nemilice kad izađem na vodu i rijetko kad na hrpi imam više od 10-15 komada

Sad se skupilo ponešto, predugo traje bolest zvana lovostaj a i u pravu si, što manje vremena za pecanje imamo, kupujemo sve više pribora.. valjda neka kompenzacija za neizlaske..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

Mifla

Švabi...skupi ko zlato, a zlato privlacno. Rad obecava  :glasses9:

tutnja

Nastavljamo pomalo
Stiglo nešto zezancija za "švićkanje" bandara i sitnarije..

Rakovi 5 cm, nasoljeni i smrdljivi,  tvisteri 4,8 cm, bucmasti šedići 4,5 cm. Boje odlične, silikon mek i elastičan, trebalo bi valjati..

Naravno, treba za to i nekih udičica, za početak uzeo bullet, okruglih glava imam nešto..
2, 3, 5, 7 i 10g

I klasika na kraju, bez toga ne ide.. 5, 6 i 7g

tutnja

Došlo dosta brže od planiranog..
Kopije Duo Realis Pencil 65 i 100mm. Vrlo pristojno odrađene, probu će sačekati dok malo otopli.

pajdo77

Ne vidim ja to dobro na mobu. Jel to neki sistem popera ili zare?

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

tutnja

Nije poper, klasični walk the dog površinac
Dosta glasan, ima dvije kugle od kojih zadnja silazi u "dupe" kod zabačaja tako da treba fino letit.. dosta dalje od klasičnih "mutavih" zara..

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

tutnja

Idemo dalje u revijalnom tonu
Stigla struna za mali štap, PE
0.6 10 lb, nekih 0.13 promjer..e to ja zovem tanko, jedva ju vidim i s naočalama
I nešto malo dobrih starih effzetta za jači.

SMT

Najbolji DAM-ov proizvod u istoriji... Uključujući, sve qvikerice, Royale  i ostalo legendarno sto su proizveli... Vanvremenski hit, odoleva... Imam čitavu kolekciju i koristim 2-3x godišnje, a voleo bih da mogu više... Stuka u G Podunavlju je iščezla...

Ne znam ima li lepšeg pecanja štuke nego na effcet od 16 ili 22g... meni je effzet i takav način ribolova štuke, bas onako neuporedivo sa bilo čim- Heavy Metal... Ribarske čizme do kukova,  daleki zabac, pa lelujanje i propadanje kašike, u tom odmah i udarac... Meni jedno od lepših pecanja :hi:

Eeee, gde me podseti... Zavidim ako imaš vode za štuku...

tutnja

Je, jedan je cet, legenda
Kopirali ga mnogi, od Balzera, Cormorana pa nadalje. Kopije rade dobro ali ovo je nenadj..ivo.
Najbliži po lovnosti mu je Lav MD od kopija i replika.
Volim heavy metal, često ga bacam, kačim ali i upisujem.. pa i kad neće ništa drugo ručati
Volim i meppsovog cyclopsa i varijacije na temu ( čitaj kinezi ).. isto lovni escajg. Još da imam vremena da više otpecam na abu atom.. ko će to sve stići

Btw. na 16g sam dobio više smuđa nego štuke jezero, ljeto, dan.. čak i jednog u dužini varalice

SMT

Imati Meps a ili effzet a u proslom životu je značilo, kao da imaš sada ove nabarene japanske voblere... Otprilike... Ja sam nedavno na poklon dobio, onog Giant Killera, obradovao sam se ko malo dete...Uglavnom, ko je to imao, obraćali smo mu se sa VI... Car, Kralj, prvak u skoku u dalj... :hi:

To su legende i istorija... Ali ih sto se tiče lovnosti, vreme nije pojelo... Naprotiv...

tutnja

Prva varalica mi je bila meppsov leptir trojka. Donio mi tetak iz Švabije par komada, dekori srebrni sa crvenim tufnama, sa crnim i crni sa bijelim.. Kao klinca od 7-8 godina to me fasciniralo i "zarazilo" za cijeli život. Naravno, tada nisam imao pojma šta je to, plovak je bio "zakon" i takmičenja u ribolovu. Sa nekih 10- ak sam se oprobao i u štukolovu, čak i onda je pravio razliku kad si štuku mogao dobiti na bilo kakav escajg kad se sjetiš

tutnja

Pojačanja stižu pomalo
Valjda će to biti dobro.. red je da se više maknem s ove teme, dok ne potrošim zalihe, a brzo to meni ide

Nešto i s Alija stiglo

tutnja

Bolje da ima nego da fali friško stiglo za čačkanje bandara. Mogao bi biti zabavan vikend..