Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Evo meni stolice koja može zajašit klupu od čamca. Sad ne moram sjediti kao Kvazimodo u čamcu i to za protuvrijednost tri dvoguze :ok:

dravski pecaros

Naletio na super ponudu pa uzeo da imam za ciljani Blink soma glavinjarama i voblerima..

rale2505

Citat: dravski pecaros  u Travanj 26, 2026, 19:44:12 Naletio na super ponudu pa uzeo da imam za ciljani Blink soma glavinjarama i voblerima..

Gdje si uzimao, mene zanima 560

Poslano sa mog 23124RA7EO koristeći Tapatalk

dravski pecaros

Uzeo sam ovako privatno od jednog čovjeka ...

U trgovinama su cijene 100+ eura samo rola

dravski pecaros

Malo nadopuna glavinjara 10-15-20 g i torba iz Lidla

maverick

Torba je bas zahvalna...koje su cijene tig glavinjara
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

370-390 Dinara

To je one što Jovan koristi meni se pokazalo jako dobro a puno jeftinije nego kod nas

Torba je malo manja nego ona stara to sam vaš tražio a cijena je realno  i smiješna 20 eura

4 velike kupuje se dobije

crni74

Naletel na rasprodaju na Matchfishingu.

Ubol ovaj štapac za 33 e (-66 %). Uz to još neke gunki varke (chaterbaiti, mali spinerbaiti...sve po 1,5 e) :headbang:

ljuska

Stigo dans

ossa

Alal ti Sudžuka  :ok:

Namotavam , čekam porast i onda javljam utiske. Stiglo za nepunih 2 nedelje sa plata .

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Čestitiam nove situacije  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sin mi uzeo jedan Bushwhacker s kojim sam najviše pecao pa sam se danas odlučio malo počastiti Sportex Black Arrow G4 14-54 g i Shimano Ultegra FD 4000.