Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Evo meni stolice koja može zajašit klupu od čamca. Sad ne moram sjediti kao Kvazimodo u čamcu i to za protuvrijednost tri dvoguze :ok:

dravski pecaros

Naletio na super ponudu pa uzeo da imam za ciljani Blink soma glavinjarama i voblerima..

rale2505

Citat: dravski pecaros  u Travanj 26, 2026, 19:44:12 Naletio na super ponudu pa uzeo da imam za ciljani Blink soma glavinjarama i voblerima..

Gdje si uzimao, mene zanima 560

Poslano sa mog 23124RA7EO koristeći Tapatalk

dravski pecaros

Uzeo sam ovako privatno od jednog čovjeka ...

U trgovinama su cijene 100+ eura samo rola

dravski pecaros

Malo nadopuna glavinjara 10-15-20 g i torba iz Lidla

maverick

Torba je bas zahvalna...koje su cijene tig glavinjara
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

370-390 Dinara

To je one što Jovan koristi meni se pokazalo jako dobro a puno jeftinije nego kod nas

Torba je malo manja nego ona stara to sam vaš tražio a cijena je realno  i smiješna 20 eura

4 velike kupuje se dobije

crni74

Naletel na rasprodaju na Matchfishingu.

Ubol ovaj štapac za 33 e (-66 %). Uz to još neke gunki varke (chaterbaiti, mali spinerbaiti...sve po 1,5 e) :headbang:

ljuska

ossa

Alal ti Sudžuka  :ok:

Namotavam , čekam porast i onda javljam utiske. Stiglo za nepunih 2 nedelje sa plata .

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Čestitiam nove situacije  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sin mi uzeo jedan Bushwhacker s kojim sam najviše pecao pa sam se danas odlučio malo počastiti Sportex Black Arrow G4 14-54 g i Shimano Ultegra FD 4000.

ps

Možda smo trebali čekati da Tutnja prodaje svog super lovnog👍

tutnja

Moj je 20-gramac
Nisam ga oglasio na prodaju, još razmišljam hoće li na zid kad stigne nova motkica ili će dobiti pokoju priliku za izlazak..

Poslano sa Honor Magic8 koristeći Tapatalk

SMT

Za moj "uzviseni" zivot, avanturisticki... Motocikl i Camac, 400 ml, drzi hranu toplom ili hladnom 7h... Provericemo...

Thule shop Beograd

Za moj "ovozemaljski" zivot od ponedeljka do petka... Ulicna primena protiv sirena i budala, ne mogu vise ni sebe da slusam a ne druge... Nadam se da ce mi ovo pomoci...

Sent from my iPhone using Tapatalk