Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Nazalost nekih dekora nema u orki...pa je bilo oko sezdesetak paketica...za ostalo ce se pobrinuti kolega twister  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Može se, može se, kada ja vozim, pa je sigurno.

maverick

r-t...procitaj temu "drugari sa i pored vode "  :toothy12: inace isprobao sam vrecu i odlicna mi je  :thumbsup: i hvala mačku sto me svrecao u svom autu i platio kaznu uljudnoj apatinskoj policiji  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

vedro

Citat: maverick  u Rujan 10, 2013, 17:02:40
Za ovu zimu sam gotovo spreman, fali jos koji dekor ali to cu upotpuniti u hodu  :thumbsup:  :icon_biggrin:

maverik jesi ti to uzeo pa ces djelit na druzenju??? :alas:

maverick

Sezona i to ozbiljnija ribolova smudja je pocela,  :thumbsup: zato sam se malo ospskrbio...na knap za ovu sezonu a djelim samo iza usiju  :icon_biggrin:

vedro

A ja mislio ti neki dobar cova :toothy9:

maverick

I ti kao i kolega r-t procitaj temu "drugari sa i pored vode"  :toothy12:

vedro

Pa ti ces nam zatrpat Dravu sa orkama :toothy9:

maverick

Ma ne..na Dravi ne trosim toliko puno..nad dunavu znam posijati podosta

Slaven

aaaaa tu leži tajna, pa ti njh hraniš  :toothy9:

Kugla

A vidim ja da moram u bajtu isprobati kavicu, nadam se da je stigla! :toothy10:

maverick

Ima kave...puna vreca  :icon_biggrin:  :thumbsup:

maverick