Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

ps i 7 Gosti pregledava ovu temu.

zvona

Nedobiješ..kad bude peneza uzet cu 15lb špagu i ona ce bit za sve hehe

grgech

zahvaljujući drugu raji i njegovim pregovaračkim sposobnostima kod buhina, božić došao puno ranije nego što sam mislio

vredilo je pregovaranja...upareno za cd blue rapid 8-32 gr, također ispod bora

daban1

ossa

Sa srecom. Kod nas ih nema ni u prici. Kaze uvoznik da je zastareo model i da se ne proizvode vise. Kakva glupost. A na sajtu ockerta ih ima. Ko tu koga zajebava?
Naidju krize, drukcije grize...

grgech

hvala...
men' se to čini malo premalo, ali ako rajo kaže da uz onaj štap ide ta rola, kaj ja sad kao mali od palube imam reć'...
jedino ako 2x za redom ne pokupi griz, imam pravo reklamacije...opet raji

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grgech

Citat: maverick  u Studeni 06, 2014, 17:31:39
Odlična kupovina  :ok:

je, al sad nakon svih cormorana odjednom furam st croix, alps i cd

dobro, bocnuo sam u međuvremenu

od vatrogasca okumu safina x telecarpi

i beastmastere ponovljene na pjeskari

i sad ništa do sljedećeg božića

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

grgech

ne, ne....cijelu godinu sad ništa....

dobro, zaboravio sam da sam i ovo pazario za feeder, al to je bilo još prošli mjesec

i tu je kraj, prodano 7 štapova, još se prodaju 2, plus 4 il 5 rola

maverick

Pecanje je bolest i mi smo očiti dokaz tome  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grgech

ja to znam još od onda kad sam se zakleo da ću sve probati osim mušičarenja, to je bilo prije 7-8 godina u montani..
prije 4 godine sam kupio prvi mušičarski komplet, prošle godine drugi....to ti je

mlb

Citat: grgech  u Studeni 06, 2014, 16:13:05
zahvaljujući drugu raji i njegovim pregovaračkim sposobnostima kod buhina, božić došao puno ranije nego što sam mislio

vredilo je pregovaranja...upareno za cd blue rapid 8-32 gr, također ispod bora

Ako je to 2000 i ja takvu koristim neko vrijeme! Meni je na cd-br 7-28 taman , mislim da će ti za 8-32 biti trunku premala ali bez obzira rolica je zvijer! Samo obrati pažnju kad staviš špagu i kod prvih dvadesetak zabačaja dali brka strunu! Moja je pa sam joj morao štelati visinu špule!

Rajo

Citat: maverick  u Studeni 06, 2014, 18:06:57
Pecanje je bolest i mi smo očiti dokaz tome  :uf:
Više nego očito da nam se kolega grgech poprilično razbolio .
A što se tiče pregovora bili su do jaja  :stripii: :stripii: :stripii: , nikad slađe nisam ništa u životu kupio . Mislim da buhin nebu spaval nočas  :BangHead:

Nek te dobro i duuuuugo služi , kompletić  :ok:

vatrogasac

Cestitke grgech na roli, nego posto te krenula kupnja nesto imam ja i spinerski komplet za na bubanj, hehehe

grgech