Tohatsu

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:24:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Šta da kažem , imam ga , radi !

IVEK 85

Kad neš ništa reč onda ja postavljm pitanje,kupio bi Tohatsu 18 2T,kolko realno vrjedi takav motor recimo od 2000-2006 i kolka je razlika između 18 2t i 15 2t,potošnja/brzina?Ljudi ih puno hvale a dosta su jeftiniji od drugih motora iste klase! :thumbsup:

grga

kolega mi ima tohatsu 18 2t na elanu i prezadovoljan je i s potrošnjom i motorom kupio polovan prošle godine platio 7000 kn,inače su ti motori se pokazali izuzetno trajnima ,i s manjom potrošnjom za cvajtake :wave:

retfala

imam 30ks 2-t 2003 god. ne bih ga promjenio ni za jedan drugi motor. jak , pouzdan , mali potrošač u odnosu na konkurenciju.

alexdja

Koliko troše u odnosu na 4T?

Da li da pri kupovini razmišljam i o novom 2T Tohatsu 18-25 ili da čekam dobar polovni 4T za te pare da se pojavi?

Šta savetujete?
       Nema više divljeg bučka. :no:

retfala

imam i hondu bf 15 na Al čamcu. za nekoga tko neće koristiti motor svaki dan i prelaziti nenormalnu kilometražu uvjek bih preporučio 2t. novi motor je ozbiljna priča za duži period a kod polovnog se nikada nezna

alexdja

Pa to su polovni godinu-dve za tu cenu (a naravno da svi kažu malo radio...)...

Ne idem svaki dan, prosek bi za sada, kako stvari stoje bio (možda nešto više od) jednom nedeljno, sad koliko kilometara ću prelaziti ne znam, 10-30 po pecanju verovatno...

Gledam sad cene u radnjama i totalno sam tek sad zbunjen šta da radim...

Hvala na savetu.

alexdja

Evo "mala" ispravka...

Otklonio sam sebi dilemu, bar što se tiče novih dvotaktnih Tohatsu motora...

Naime, neću kupiti sigurno takav iz prostog razloga što ih nema više nigde...

Jedna firma koja ih je zastupala illi prodavala, više ne radi Tohatsu, a druga neće više uvoziti 2T motore...

Neažurnost sajtova je čudo... :beee:

toktiz

Kod nas ih još uvijek ima za kupiti

IVEK 85

Citat: grga  u Studeni 29, 2012, 07:32:54
kolega mi ima tohatsu 18 2t na elanu i prezadovoljan je i s potrošnjom i motorom kupio polovan prošle godine platio 7000 kn,inače su ti motori se pokazali izuzetno trajnima ,i s manjom potrošnjom za cvajtake :wave:
Grga koja godina je motor bio,ja našao za 9000 kn 2004g.,a opet ima jedan za 5000 2000 g.,hm pa ti znaj svi oni tvrde da motori imaju naravno mali broj sati,kaj vi mislite o tome?

alexdja

Citat: toktiz  u Studeni 29, 2012, 12:14:18
Kod nas ih još uvijek ima za kupiti

Naravno kad je zastupnik normalan...

Oni se proizvode i dalje, samo ovaj u Srbiji nije prodao (ne znam koliko reče) "dovoljno" ove godine i neće naručivati više jer "ne idu" :dontknow:...

http://www.tohatsu.co.jp/en/boat/products/2stroke.html

grga

ivek neznam koja je godina ali je ona starija serija sa svjetlijom kapom  novijima je crna  :wave:

Retfalački mačak

Tohatsu 2-taktni 25-30 KS je odličan radni stroj. Jak, pouzdan i nije zahtjevan. Dobija najbolje ulje (vidi temu) i daje sve od sebe.

ossa

Mene kopka 18 2T , vidim da ga ima kod vas , cena 21800kn što mu dođe 2800 eura. Previše para, za tu lovu može 20 yamaha 4 T kod nas da se uzme. Jel moguće da je tako skup tohatsu ?

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Toliko dodje 20 ks 4t..ne znam odakle je ovaj iscupao ove cijene
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"