Savagear 4Play Family

Autor genjura, Siječanj 25, 2013, 18:45:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

malo sam se zbunio pa da pitam  : ima swim&jerk  ima lowrider i ima liplure
u čemu je razlika,od njih 3 samo 1 nema kljuna ?

genjura

Greys

IvanSK

Neznam u čemu je razlika,vjerojatno plivajući- tonući...znam samo da onaj tonući sa kljunom 13 cm lovi štuku nenormalno! :icon_thumright:

genjura

a u p.m.  znači ipak ću morat nabaviti jedan za probu . koje boje preporučujete?

IvanSK

Ja ga nemam,prijatelj ga ima u FT boji i taj stvarno lovi... bolje nego što izgleda. :toothy9: :icon_thumright:

genjura

swim&jerk  ide od 0-1,5mt
liplure      ide od 1-2,5mt
lowrider ide   od  1-5mt
na kraju od svega toga jedino je lowrider 13cm plivajući a ostali ili tonući il suspend .samim tim bi to bio i plafon pošto je 13cm 21gr a 19 je deeebelih 52gr

genjura

ja sam razmišljao o fluo orange&gold , dirty roach i fire tiger  . nemojte mi samo reći uzmi sva tri ,nemere dolazi u obzir samo jedan :be happy:

Hunter

mojih pola nema boje vise pa mogu napisat neku (mozda) pametnu.

lipless tj. swim & jerk je klasika swimbait koji lagano tone (osim 9,5 cm koja brze tone i radi bokovima dok tone) i najbolje rezultate daje u vodi dubojkoj do metar na plice sa tehnikom tri puta okrenem polu pa pustim 2-3 sekunde da tone.(bez cimanja i gluposti)kupe ga redovito u pauzama!
liplure je isto za plicake manje vise ali ima puno agresivniji rad tj ko da mu je neko tutnio el. kabal sa 220 u dupe.uglavnom radi kad riba odlicno prima al onda je i svaki bjeli twister dobar.taj model izbjegavam!
lowrider roni prema dolje,a dize se prema gore i poprilicno je dobar swimbait za vode oko 1,5-2 m dubine!
na svim modelima treba skinit one T trokrake,opsovat majku gosp. swensonu i bacit ih u smeco te montirat neke po zelji.

tole

kako to nisi napisao prije nego sam ja uzeo liplure :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

Greys

Ma Tole, daj mora valjati, sigurno ce biti koji smuđ

tole

pa neću valjda na to lovit smuđeve :be happy:
zaje.... se malo, dobra je to varka samo bi mi više godio ovaj lipless!

maki001

Imam u arsenalu više tih voblera i najbolje mi se pokazala 13-ica lipless, štuka je naprosto obožava. Za plitke terene i sistem kreni, pa stani da potone. Devetku razbija bucov kada na ništa drugo neće.

Greys