Vir vobler

Autor Sg.Pepper, Listopad 23, 2019, 10:19:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Jucer naletim ove rukotvorine u jednos Osjeckoj trgovini.
Jel ima kakvih dojmova o njima?
dec d vej aj lajk it....

miha

Vir vobler riba više ...meni osobno odličan vobler ...bajkoš ...štuka ...klen ...smuđ sve se ljpilo na njega.... :hi:

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

miha

meni getva ostavio najbolji utisak ....

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

tutnja

Baš pogledao jučer. Kaže trgovac da ih rade dečki iz Bilja i da su dobri i lovni..
Ne izgledaju loše, ali cijenom od 50+ krznenih nisu baš nešto konkurentni provjerenim imenima. Vrijeme će pokazati vrijede li.

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

miha

vrijeme je je pokazalo da valjaju .... :hi: ...a cijena je 45 kn ...barem ovdje u belišću i valpovu ....

maverick

Sad se vecinom i rapale krecu u tom cjenovnom rangu...sve je to par kuna gore par kuna dole....Vobleri kad se bacaju love...tako i ovi...Uvijek sam nekako sklon lokal patriotizmu i za podrzavanje neke domaće proizvodnje i nekih momaka koji nesto rade tu u susjedstvu. Lovnost je ovdje nesto na strani Rapale ali kvalitet i trajnost definitivno na strani Vir voblera
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Definitivno nemam ništa protiv domaćeg, dapače.
Jbg, navikao na bearkinga, pa naručio opet hrpu. Potrajaće to meni poprilično, nadam se..
Vjerovatno će pasti i pokoji vir, čisto da probam, moram to prvo malo "istražiti"

tutnja

"Pao" prvi
Za početak zara, mislim da je model Salle, 8 cm.

Fino i daleko se zabacuje i sa nešto debljom strunom, radi odlično, valjda će se i upisati..
Mislim da je slijedeći Getwa, baš mi se svidio, a nešto me opet "žuljaju" ove krznene životinjice zadnjih dana

bosutvk

Kolege gdje ima za kupiti vir voblera,koja trgovina? Hvala

tutnja

Vermis u Višnjevcu meni najbliži, za ostale ne znam. Imaju i web shop ako ti je opcija narudžba.

Sg.Pepper

U Vukovaru, trgovina keder
dec d vej aj lajk it....

šajzika

Audentes fortuna iuvat

tutnja

Ima u Vermisu ali je kolega iz Vinkovaca koliko vidim.. možda ima i negdje bliže ili opcija online..