Džaba krečimo ili ti...ribarsko umijeće

Autor maverick, Studeni 27, 2019, 18:20:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Riječi su suvišne...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Ovo je DAN ŽALOSTI!!!! Za sve poštene sportske ribiče  :crybaby2: jeL to privredni ili osobni, samostalni krivolov!, UOPĆE NIJE VAŽNO, TKO JE TO ČINIO JE OBIČNO ÐUBRE!!!  Vidi se dio registracije ....., organi, zakon ..... BEZ KOMENTARA ......
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Jožef1

Privredni  :angry1: što privređuje  :dontknow: s tom količinom ribe, a dolazi Božić- namirio sva davanja, troškove za cijelu sledeću godinu  :angry5: i onda vadi dozvolu  :BangHead:

rj

još jedan dokaz da je inspektorat za qurac ...

Jožef1

Citat: rj  u Studeni 27, 2019, 19:52:47
Upravo tako. I još ima obraza staviti na facebook, zar ne poručuje svima, nemože mi nitko ništa....                                     

rj

Citat: Jožef1  u Studeni 27, 2019, 19:56:04
Citat: rj  u Studeni 27, 2019, 19:52:47
Upravo tako. I još ima obraza staviti na facebook, zar ne poručuje svima, nemože mi nitko ništa....                                     

sve je po zakonu ...

nekinho

Čini mi se da je ovaj iz Bilja, ako dobro vidim nekako mi poznata ta okolina oko čamca, a vi koji ga srećete na vodi vjerujem prepoznajete i čamac i taj motor
Znamo ga svi, i što je žalosno, čini mi se legalno  :uf:  :uf: :uf:

maverick

Situacija je takva kakva jeste...država mu dozvolila i na nama je samo da gledamo dok se hvali na faceboku...Tamo ima raznih komentara, neki mu čestitaju, neki bi se ogrebali za komadić repa...Šupaka je bilo i bit ce  jos vise.Mene fascinira kako on nadje i medju svim tim komentarima  način da se opravda...riječima nekom tamo koji postavlja  pitanje...citiram: ovi divljaci idu za poribljavanje To znači , ulovi ribu u rijeci koja teče našom državom i onda nam je proda da poribimo ili drugu rijeku ili čak tu istu ili da to ubacimo u neku zatvorenu vodu...e hebemu mater tu netko nekog grdno hebe i još ušima zavrće...ali neka smece smo od naroda i valjda uzivamo u tome
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Da, to se može napraviti samo u Hrvatskoj. Neću ići dalje, samo do Mađarske, neka to tamo napravi - negine mu 1-3 god zatvora i novčana kazna oko 10 tis. eura - pa ti onda budi frajer  :thefinger:

ps

Nemojte biti negativni, ako ima nepravilnosti naše institucije će odraditi posao :rofl2:

Jožef1

Citat: ps  u Studeni 27, 2019, 20:40:35
Nemojte biti negativni, ako ima nepravilnosti naše institucije će odraditi posao :rofl2:
:uf:  :stripii:  :stripii:  :hi:

Rap

mlb

Zašto pas liže jaja , jednostavno!! Zato što može!!  :icon_salut:

No

Citat: maverick  u Studeni 27, 2019, 20:12:55
Situacija je takva kakva jeste...država mu dozvolila i na nama je samo da gledamo dok se hvali na faceboku...Tamo ima raznih komentara, neki mu čestitaju, neki bi se ogrebali za komadić repa...Šupaka je bilo i bit ce  jos vise.Mene fascinira kako on nadje i medju svim tim komentarima  način da se opravda...riječima nekom tamo koji postavlja  pitanje...citiram: ovi divljaci idu za poribljavanje To znači , ulovi ribu u rijeci koja teče našom državom i onda nam je proda da poribimo ili drugu rijeku ili čak tu istu ili da to ubacimo u neku zatvorenu vodu...e hebemu mater tu netko nekog grdno hebe i još ušima zavrće...ali neka smece smo od naroda i valjda uzivamo u tome

Nismo smeće od naroda i ne uživamo u tome nego,  se patimo i ne snalazimo sa svojim smećem koje nam zavrće ušima.

Debela većina ovog naroda su dobri ljudi
Kad se skupljalo za poplavljenu Gunju i okolicu, kad se skuplja za bolesnu djecu, otvori taj narod srce, ali ne nalazi načina da se iščupa iz kandži bijednika koji spletkama i uz pomoć  medija i tajnih službi konstruiraju neprirodne odnose i probleme među nama.   :ok:

Ne valja nam uprava i treba naći načina da se promjeni. Neće to nitko drugi ako nećemo mi