Džaba krečimo ili ti...ribarsko umijeće

Autor maverick, Studeni 27, 2019, 18:20:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Znam na sto mislis...ali realno...skupljamo par puta godisnje...ahebu nas svaki dan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Daju ljudi 500 kuna za dozvolu,godišnje upecaju pet riba od koje četiri puste,baja pomete mrežom. Od tih 500 kuna nešto ode i za poribljavanje(nadam se),baja i to pomete čim malo porastu i na tome zaradi. Dakle zarađuje na našoj lovi jer smo mi dali novac za obnovu ribljeg fonda. Onda se baja slika sa ribom koja kipi preko stranice čamca a na kraju godine prijavi godišnji ulov od 200 kila bijele ribe i plati porez malo više nego mi dozvole,zahebe državu za porez,nas jer opet nema ribe i tako iz godine u godinu. Lijepo je živjeti u ovako dobro uređenoj državi poput naše,nema čovjek razlog za frustracije.

Jožef1

O tomu pričam več godinama otkako sam na forumu. Ja te uhljebe zasoljene sa socjalističkom - demokracijom neću više  gaditi, da se ne bi netko nepozvan zakačio protiv foruma, a imam toliko ružne riječi za NJIH - stoga ću samo jedno reći: LJUBI NEPRIJATELJA/E (takovi tipovi su naš i neprijatelji i svi oni koji to dozvoljavaju) TAKO ĆEŠ GA SA SVOJOM LJUBAVLJU ŠTO RANIJE OTPREMITI U GROB. :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

rj

na čemu si ? daj i meni malo toga ...izgleda prva ruka  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Jožef1

Citat: rj  u Studeni 28, 2019, 07:22:15
Onako iskreno, na Xanaxu  :hi:

Jožef1

Citat: Jožef1  u Studeni 28, 2019, 13:40:47
Citat: rj  u Studeni 28, 2019, 07:22:15
Onako iskreno, na Xanaxu  :hi:
Samo da  dodam: Fevarin, Xanax SR te još dvije vrste!!! A počeo sam 1993-94 sa osam vrsta, ja sam druga ruka jer ih plaćam.  :hi: To je onako iskreno od srca.  :wave:  :dontknow:

Tomas

TAJ ISTI KOJEG TOLIKO VOLITE DANAS JE PORIBIO VODE ZŠRD OSIJEK DA BI VI
IMALI KVALITETNU RIBU ZA PECANJE. A MEÐU RIJETKIMA JE OD RIBARA KOJI DRŽAVI
UREDNO PODMIRUJE OBVEZE BEZ JEDNE LIPE DUGA.
VAŠI KOMENTARI SU TOLIKO NISKI DA JE SUVIŠNO I KOMENTIRATI

Jožef1

Zaradi čega onda komentiraš :dontknow: uz dužno poštovanje  :hi: Ja sam lajkao - obožavam velika slova   :uf:  :stripii:

Jožef1

Akoj i je poribio, sigurno ne sa ribama iz čamca  :nono: Vjerojatno je čitao naše mile komentare  :baba: kako bi se iskupio  :sha: poslije ovakovog čina, vjerojatno neće morati u "PURGATORIJ"  :icon_scratch:  :notworthy:

Jožef1

Poslije svega ovoga moja malenkost više neće napisati niti jedno slovo niti jednu jotu  :hi: Zato si dajem sam sebi  :red-card:  :uf:  :stripii:

No

Citat: Tama  u Studeni 28, 2019, 16:07:58
TAJ ISTI KOJEG TOLIKO VOLITE DANAS JE PORIBIO VODE ZŠRD OSIJEK DA BI VI
IMALI KVALITETNU RIBU ZA PECANJE. A MEÐU RIJETKIMA JE OD RIBARA KOJI DRŽAVI
UREDNO PODMIRUJE OBVEZE BEZ JEDNE LIPE DUGA.
VAŠI KOMENTARI SU TOLIKO NISKI DA JE SUVIŠNO I KOMENTIRATI

Imam dojam da galamiš.
Tvoj komentar je toliko visok da je napisan u kompletu velikim slovima, pa se evo ima potrebe komentirati iz nizine, kombinacijom malih i velikih slova.

Ovaj tvoj post mi liči na ovo--  imam dozvolu za pljačku, uredno ju platim, dio opljačkanog plijena koji ne mogu unovčiti vam vratim i očekujem da me volite jer vam se uredno beljim po društvenim mrežama

Nije to  baš nešto   :ok:

Tomas

KOLIKO ZNAM TA RIBA IZ ČAMCA JE ZAVRŠILA U RESTORANIMA SA RAČUNIMA, DOK POJEDINI PECAROŠI PRODAJU RIBU U RESTORANE BEZ RAČUNA...ČAST IZUZETCIMA

Jožef1

Kršim što sam obećao, poslije toliko lijekova  :uf: ribički rečeno cijela paleta, od kedera do soma  :rofl2:  :rofl2: Bojim se kako će doći vrijeme- da se riješite sa foruma luđaka -MENE OSOBNO- i ostavite krticu sa velikim slovima !!!!!!  :hi:

pajdo77

Neće riblji fond nestat ako se vode i ne poribe,obnovit će se on sam. Ribe će nestat ako se nastave tovatiti spolno zrele jedinke do ruba stranica čamaca.

Tomas

SLAŽEM SE S VAMA ALI OVAJ BAREM PRIKAŽE PONEKE ULOVE ZA RAZLIKU OD DRUGIH KOJI RADE DANONOĆNO
NE PRIJAVLJUJU I NE PRIKAZUJU ULOV A O PLAĆANJU DA I NE GOVORIMO. POJEDINCI KOLIKO ZNAM IMAJU DUGOVANJA
OD 200 DO 800 TISUĆA KUNA A I DALJE IM DRŽAVA OMOGUĆAVA NESMETAN I NEKONTROLIRAN IZLOV NAŠE RIBE.
NE BRANIM NIKOGA ALI I MEÐU NAMA RIBIČIMA IMA NEZAKONITIH AKTIVNOSTI. :headbang: