Tomos

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:25:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gremlin

Ma sipate vi svinjsku mast, vidim ja...belo je belo...

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Naravno, kakav bi ja bio stari nautičar da nemam u podrumu jedan Toms-4...
Letos ga probali, upalio kao mina posle skoro 20 godina...
I sad stoji, a realno mi nikad neće trebati, prodao bi ga za 100-150 Eura sa plastičnim rezervoarom od 20 l, nego me mrzi da dajem oglas i objašnjavam se sa budalama.

:occasion14:

DIDAPATAK

..i ja imam,naravno,jednog..odličan..
..al nemam papire..
..pa ako netko ima papire...tu sam..
.. :baba:

Gremlin

Meni je taj Tomos regularan, ali ni ja nemam papire, bio upisan nekad davno, pre 20+ godina na pasaru P-500...
Ako može da se proda ovako može, ako ne nikom ništa.

šajzika

Kao da je jucer izasao iz fabrike.
Sve mi pada na pamet mozda preradit u t18, ofarbat kapu i original naljepnice stavit
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ovi danasnji motori kad budu imali toliko godina vjerojatno nece biti ni za muzejski primjerak, nisam ljubitelj starih stvari ali ti Tomosi su bas dugo trajali i jos traju uz sve djecje bolesti koje imaju....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Ovaj moj je "izbačen" iz upotrebe 1999. godine...a milsim da je kupljen 1975. jer su nam jedan ukrali sa te Pasare, pa je ovaj bio zamena.

A realno,mehanički je ultra-jednostavan, prosto nema šta da se pokvari...

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

šajzika

Nekad i meni padne neka dobra ideja na pamet :stripii:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Odusevljen i dalje tim elektro startom. Pa to vredi svaku kunu. Nemam spage preko majice i pali svaki put.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Gledaj...to sam prvo naucio od Tunje...kaze ako nemas para za elektrostart koji ce ti urac čamac....i jest tako  :uf:

šajzika

Citat: TonyC  u Studeni 18, 2012, 00:25:09
Neko mora braniti boje stare legende !

Samo Jako
Audentes fortuna iuvat