Tomos

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:25:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Neko mora braniti boje stare legende !

jura

Nije da ću ga baš hvaliti ali imali smo i ljepih trenutaka :)

TonyC

Mislim da bi Smucko o toj ljubavi mogao roman napisati  ;D

Grof

Tony nemoj me vuć za jezik. Nema šta mi se s tim motorom nije dogodilo od vođenja ljubavi s karburatorom svaki put kad bi ga htjeo upalit, od zapaljenja na sred Drave sa 20 l goriva u čamcu do ljepših trenutaka kad mi je na Petrašu elisa otpala sama od sebe
Tu je brate odmah iza panja

jura

Pa moj Tomos je bio super kada usporedim sa tvojim idem ga tražiti da ga otkupim ;D

Darko

ja sam sa svojim usrećio kolegu tonyC
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Hunter

ja na svojoj 4vorki znam i po tri puta godisnje generalku osinit...od ove godine kako mi se cini ce bit muke po selvi 8...

Slaven

e sad ćeš tek imat muke

šime

Jedini Tomos je motor od 4 ks (lama) a sve ostalo=smeće od tomosa. UH sav se naježim ma no dobro pa nije se moglo i nije se imalo drugo šta pa je išlo svakako. UH ma malo je onih koji su imali baš konstantno ljepih trenutaka sa pogotovo tomos 18

maverick

jednom sam palio desetku u povratku kuci...nece pa nece...kolega sjedi u camcu..tisucu puta sam povukao poteznicu...taman kad nas je drava donijela do flosa...ja povucem i on upali  ;D
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Joj ja se nesmijem ni sjetit, od crkavnja čim mu malo dodaš gas, a treba uzvodno ić, preko istezanja desne ruke, ostajanja u brzini, do pirenja u onu hebenu cijevčicu, skidanja poklopca, namotavanja špage. Uglavnom kad odeš nikakad nisi siguran da li češ se vratit.

retfala

a nama si tražio 800 era za taj krš :nervous:

Slaven

Kad sam to tražio, nisam nikad ni prodavo taj motor, nemam ni papire za njega :not speak:

retfala

pa kad smo rj , marijo i ja bili kod tebe vidjeti kako napreduje izgradnja AL čamca.