preporuka

Autor genjura, Siječanj 28, 2013, 15:57:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

gledajući današnje ponude štapova ,malo sam se pogubio . naime potreban je štap za štuku i najverovatnije isključivo za štuku :idea1: .dužina MORA  biti 3,00mt  a tb ??? štap ne bi trebao biti teži od 230gr. našao sam par komada u tim merilima ali ćale je jako teška mušterija pa eto ,pičite po savetima :thumbsup:

Greys

Eh još da kažeš koliko novaca  :icon_biggrin:

genjura

e jbt najvažnije zaboravi do 200-230€

kova

Aaa,  chale isto peca, sad mi je jasno kome se mrsila nova Climax struna , he he
cool

Greys

E sad, do tih para imaš: Sportex Kev Pike, 80gramac, to mi je prvo onako palo napamet, iako sam ljubitelj ''bržih'' štapova

dravski pecaros

imas balzer alegru 20-75 3.05m.. 940 kuna..
balzer edition --pike spin 25-80 2.75m 850 kuna...

maverick

shimano lesath 3.00 50-100  polovan se uklapa u cijenu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

Greys

Eh sad, di se može Lesath nabavit za 200eur, negdje vanka? Kod nas je ohoho skuplji

genjura

Citat: Hunter  u Siječanj 28, 2013, 17:11:40
cemu 3 m?
(grabovo ili?)
e moj hunter ni meni još nije jasno u potpunosti,ali zapeo je za 3 mt i džaba mu išta govoriti. ja sam mu govorio za fox rage 30-100gr ali teško se kod nas nabavlja ,a i neznam što je toliko zapeo za toliko lagan štap . bio je u opticaju i antares 50-100gr . sad više nemam pojma šta i kako .najverovatnije da bi pecao svuda i na grabovu i na staroj vuci ,ma svuda

Greys

Za take pare, neznam šta bi uzeo. Već me duže vremena, od tih ''komercijalnih'' štapova, kopka Monster verzija Lesatha, ali i Antaresa, i to ona jača 160gramska

river

da ste me za smuđa pitali ne znam ali štuka....

ako gaziš vodu,a i nekada ti treba zabačaj naravno 3m ok izbor...

sportex kev...jaaaako neizbalansiran,općenito cijela kev serija(od 60g nadalje)...nakon par sati mahanja zabole te i lopatica i sve...
čak ni olovni utezi ne pomažu...

za neku kvalitetnu kontru pa još ako koristiš wedllesnmontažu,ispod realnih 60g ništa...zašto
nema šanse da ga dobro zakontraš na daljini 30+metara...znam iz iskustva,jer kad štuka krene ,šaran je u drugom planu :)

ja sam pičio na speeda 50-100,al sam ga slomio negdje pa sad nemam baš za štuju...teško je nač dosta izbalansiranog 3-metraša...i još da je relativno brz...

Hunter

nikad,al bas najnikadije ne bi uzeo stap za stuku duzi od 2,10!
nit ima potrebe,em je lakse cimat varke sa kracim,em ugodnije drzat kratki stap...

Greys

E vidiš, onda si trebao ''malčice'' više definirat, za što i kako bi točno koristio štap

Kugla

Onaj koji ti nabolje leži u ruci, sa kojim se ti najbolje osječaš taj uzmi  :occasion14: