Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Proverio sam moje:

INU 100 PCS Nice Fishing Cross Lock Snap #2 Black (141032346553)
industryland-uk | 35633

Šifra 4005-005 iz februara 2014.

#2 su OK, #3 su jake kao zemlja i neke se baš teško otvaraju..  :tongue3:

Lomnica_city

Ova desno mi je na "ulubila" nokat na prvom pecanju, dok nisam pokupio caku, mora da se zica gurna na dole i u stranu da se podvuce ovaj malo duzi patrljak koji je drzi zatvorenom ispod, nema teorije znaci da se otvori sama pri uvrtanju varalice, kao sto mi se sa ovom u sredini desilo jednom...

rj

Citat: milan-so  u Svibanj 05, 2014, 18:19:18
Uzimao sam od tog prodavca nekoliko puta u poslednjih par meseci ( i sada čekam pošiljku) i uvek sve bilo ok ...
Inače, evo praktičnog primera šta se desi sa Eagle Claw kopčom ( koristim ih već 4-5 godina bez ikakvih zamerki ...) posle čupanja iz panja ... posle nisam ni mogao da zamenim udicu jer je nisam mogao skinuti ... dok je nisam otkinuo ...  :laughing5:
A, realno, lepo se i složila, taman kako treba  :toothy12:

jel imaš i sliku udice ? ovako "stezanje" kopće se kosi sa osnovama mehanike ...  :eek:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Ervin

Sigurno je malo i panj pomogao, pa se stvorila poluga...
Neka sila mora da je uticala na krak kopče gde je kukica koja zatvara kopču.

Slaven

Juzba

i ja sam odmah vidio taj detalj al neću ništa komentirat, i meni se to čini nemoguća misija
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Alija

Po meni je moguće u dvije opcije (nema toga šta nije moguće  :takoje: ) ....
-prva opcija da je na tanjem djelu grane (ili čega već) sjelo taman na krajnjem djelu frkanog i motalo ga kao na polugu
-druga opcija je da je moglo biti na istoj grani (ili čemu već) špage,koja se uspjela zakačiti za kukicu ....

....opcije jesu omjera 1: 10000000,ali su moguće,jer se može desiti da se desi čarobna poluga (spletom okolnosti) i u samom drilu pa ispadne da nije kopča dobra i sl !
Kako rekoh omjer je jebeno visok ,ali moguć (uz takve omjere ljudi dobivaju na lotu-AKO ga igraju,tako uz puno vremena u ribolovu svašta se da doživjeti  :icon_biggrin: )

Alija

Da se zahvalim na asociranju o kopčama...pa tako iskoristih popodne da nafrčem i malo sitnijih crnjaka za bassove  :ok:
Evo kako izgledaju friške  :icon_biggrin:

rj

Citat: Alija  u Svibanj 06, 2014, 17:22:59
Po meni je moguće u dvije opcije (nema toga šta nije moguće  :takoje: ) ....
-prva opcija da je na tanjem djelu grane (ili čega već) sjelo taman na krajnjem djelu frkanog i motalo ga kao na polugu
-druga opcija je da je moglo biti na istoj grani (ili čemu već) špage,koja se uspjela zakačiti za kukicu ....

....opcije jesu omjera 1: 10000000,ali su moguće,jer se može desiti da se desi čarobna poluga (spletom okolnosti) i u samom drilu pa ispadne da nije kopča dobra i sl !
Kako rekoh omjer je jebeno visok ,ali moguć (uz takve omjere ljudi dobivaju na lotu-AKO ga igraju,tako uz puno vremena u ribolovu svašta se da doživjeti  :icon_biggrin: )

zato sam htio vidjet udicu  :sha:

Alija

Na udici nema ništa 100% jer bi drukčije deformiralo kopču (ako bi) ....mislim da su to jednine dvije opcije da bi ovako izgledala  :ok:

milan-so

Udica je bila matzuo 4/0 i bila je blago otvorena, ali to su prilično meke udice .... Nisam ja dobro napisao kada sam pisao post, moje mišljenje je u startu bilo da je zapela kopča da li za neki stari kanap ili za granu ... Dakle kopča je trpela većinu opterećenja, bar tako mislim ...  :hi:

Juzba

trebalo bi biti tako
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

rj

Citat: milan-so  u Svibanj 06, 2014, 22:11:54
Udica je bila matzuo 4/0 i bila je blago otvorena, ali to su prilično meke udice .... Nisam ja dobro napisao kada sam pisao post, moje mišljenje je u startu bilo da je zapela kopča da li za neki stari kanap ili za granu ... Dakle kopča je trpela većinu opterećenja, bar tako mislim ...  :hi:

onda je baš zakačka pokupila neku špagu ...nema druge...

faki

MG Servis ima jake i extra dobre kopče

Batica

Tacno.
Jaka zica, nekoliko oblika i velicina, dobra cena 10din kom. Samo moras da proveris jer ima neke koje se ne zatvaraju dobro. Moras malo kljestima ili prstima da doradis