Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Veliki sale zatvoren. Probao danas kupiti na Ebayu kopče ali nema int. trgovine. :eek: :sha:

majstor

Jegiba - ja odatle stavio u listu za nadzor. Probam kupit nema. Starost. Hvala ti. :eek: :sha: :baba: :hi:

Germina

Ove  kopce sa aliexpressa su jos jace , cini mi se....ortaci i ja ih koristimo vec tri sezone i kopcu od 14.5mm jedva otvaramo na 20kg https://www.aliexpress.com/item/200pcs-lot-ZQ-1-NICE-SNAP-C-104-1/554768651.html

ADM

pajdo77

Ja počinjem koristiti "no knot" kopče. Sinoć u sumrak zapnem ne znam ni sam koliko puta i naravno isto toliko puta posijem. Ne bi potrefio onu strunu provuć kroz kopču da sam još triput toliki. Po mraku nema šanse,upalim lampu i onda tek ništa ne vidim kad mi blješti pred nosom. Treba mi pet minuta ako imam sreće da svežem kopču,razmišljam si ako zapnem pet puta po izlasku i izgubim toliko vremena na vezivanje pa kad ja onda uopće pecam? Jutros odma stavio no knot na strunu. To mogu i bez lampe,samo motam,što više to bolje. Neću ja više gubit vrijeme a ribice prolaze :baba:

maverick

Samo sad kad zapnes nece uvijek puci tamo kao kad si vezao kopcu pa obrati paznju i na to
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ima tu istine zato će te no knot biti za po mraku a ove klasične dok ima dnevnog svijetla. Varalicu gubim svakako na oba načina a ako izgubim i koji metar strune šta da radim. Jednostavno pri večernjem pecanju gubim dosta vremena i živaca dok svežem klasičnu kopču.

No

Pajdo, kad zapneš i kidaš sa no knot kopčom,trebaš imati rukavicu, našpanati sistem do krajnje granice i zadržati nekoliko trenutaka a onda nježno povlačiti k sebi.
Meni tako uglavnom pukne kod kopče.
Ako namotaš oko ruke i naglo kidaš uglavnom puca svugdje.

pajdo77

Napravio sam ja sebi sistem kojim sam ovih godina spašavao puno varalica no ili ne znam gdje sam ga ostavio ili je nekom trebao pa ga više nemam. Ima tema o tim pomagalima na forumu pa da ne sraćkam ovdje. Uglavnom No hvala na savjetu :hi:

ADM

A predvez???
Najbolje imat i jednu i drugu pa kako situacija zahtjeva...

pajdo77

Ma ja ne stavljam predvez,dva puta zapnem i sta onda?Kratak predvez i onda još da i njega vežem po tom mraku a vidim ko pečena patka. Ide no knot na strunu po mraku,tako mi se čini najjednostavnije pa kako mi bude.

ADM

ossa

Našao sam lepe male a jake kopče jajastog oblika, nisu skupocene, kao owner, verujem da kvalitetom ne zaostaju.
I split ringove pljosnate žice, ne jako tanki a jaki...

Tapatalk

Naidju krize, drukcije grize...

dravski pecaros

te kopče od savagera su jako dobre... kod nas su oko 1.5 euro