Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Može, da vidim... Samo da ne testiram više na vodi...

ossa

Nećeš se pokajati, mogu ti popodne doneti ili navrati ako ti se šeta...
Naidju krize, drukcije grize...

mlb

Ako ko zna gdje ima i da su pouzdane javite pa bi se i ja ubo u narudžbu!!  :icon_thumright:

šajzika

Za tebe Zoki spremio kesicu :hi:
Vrhunske :stripii:
Audentes fortuna iuvat

SMT

Ko to može znati, koje su pouzdane... Ovako utisak na suvo jeste da se ove SG lakše otvaraju, dok za Berkley moram stisnuti sa obe ruke... Ove SG lepši oblik ili kompaktniji, manje su... Nosivost deklarisana, je tu negde, slična...

mlb

Uzeli smo mi lane od boga prevare neke kao ručni rad i te nisu bile loše!!Ali daleko mi apatin!

pajdo77

Ja u zadnje vrijeme koristim samo no knot kopce.nemam brige hoce li se otvoriti,jesam li je zakopcao u mraku,nema cvora kojim je vezana.samo namotam i stegnem.puno mi zgodnije sa njima a uz malo truda bi si covjek mogao praviti iste od zice koju si sam izabere

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Citat: mlb  u Listopad 15, 2018, 22:28:49
Uzeli smo mi lane od boga prevare neke kao ručni rad i te nisu bile loše!!Ali daleko mi apatin!

Prije neke godine jedine vrhunske kopče za soma su bile od nekog Dokovog kuma ili što me je već bio...raspitajte se malo...od nekud smo mi to naručivali....Sjetiće se već netko tu na forumu kako se lik zove
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Dobar dan, kupio sam neke kopče, morat ću u teretanu da ih otvorim i zatvorim.
Smuđevi,štuke i somovi ne znaju za teretanu pa ih neće moći otvoriti.  :ok:

ossa

Ne volim da je prejaka kopča, sve mi se rascveta nokat na palcu kojim je stiskam. Da pecam soma, vezivao bih bez kopče. Ove deluju što kažeš jače od svake ribe. Koje su to?
Naidju krize, drukcije grize...

No

Kupio na Aliexpresu,uzeo najjače da ne mislim som,štuka, smuđ.
Imaju u ponudi i slabije u nekoliko varijanti
Go fishing je valjda firma koja radi to

milan-so

Godinama kupujemo ove.
Nikakva zamerka, za preporuku.
Bukvalno nikad problem.
Glavni tester pribora na forumu, SMT  :headbang: , ih je probao i nema zamerki ...

U veličini "2" 100 kom je cca 2€

https://www.aliexpress.com/item/32239102681.html