ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jedna ...zbog koje cu konzolu prefarbati u crno

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Mracne sile su u pitanju  :stripii: :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

I meni jedna od najljepsih aluminijskih kabina :clap2:

Rap

Jel to kopija retfaline kabine

maverick

Da koliko je to moguce...orginalna sa t9 u aluminijskoj izvedbi uz modifikacije od strane narucitelja...Nisam pobornik aluminijskih kabina jer su mi uvijek pre-nešto....Moja vizija je uvijek bila aluminijsko korito a plastična kabina...Ovo je prva koja se meni osobno svidjela...mada ukusi su različiti... :icon_thumright:

ALU-bel

pajdo77

od gdje ga gledam meni se taj kroj sviđa.

makka

makka

makka

Evo par slika, gotov je ovako gol. Sada slijedi par mjeseci posla na njemu a u 6.mj će u vodu, možda ranije na probu, ako prikolicu nabavim, tražim ali za sada bez uspjeha.
I da, kabina je klon Titela 9, njega sam do sada imao i smatram da je to najbolja kabina u toj klasi. Ova je samo 10cm viša.

alex7777

mossi

Kopirajte moju foru sa boksovima i ispunom.. 

To sam napravio na Varalici II, ali nisam prespavao u čamcu ima 5-6 godina..

Lep kabinaš!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

makka

Citat: mossi  u Siječanj 22, 2021, 07:50:58
Kopirajte moju foru sa boksovima i ispunom.. 

To sam napravio na Varalici II, ali nisam prespavao u čamcu ima 5-6 godina..

.
Lep kabinaš!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Nisam previše na forumu pa ne znam što misliš, ali ako je nešto upotrebljivo daj koju sliku da vidim, zašto ne ako je korisno.
Nas uvijek idemo dvojica i prespavamo uglavnom, dakle kreveti se koriate vrlo često

mlb

Predobro izgleda , sve mi češće padaju te ideje o kabini na pamet!! :clap2: