ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Greška je u kucanju.. nije kopirajte nego kopirate.. tj u tvom slučaju iskopirana fora mojih boksova sa ispunom između koja formira krevet 190x165cm ..

..

Da li se box može otvoriti dok je ispuna namontirana?
Gde stavljaš ispunu kad je ne koristiš, kao i dušeke..?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Rap

Ispuna ce bit kad je sa zenom a ne valjda s kolegom tako da vjerojatno nema problema sa otvaranjem

maverick

Makka je stari nautičar i dobro zna da je žena na brodu nevolja....tako da...uvijek ide s kolegom  :stripii: s jednim finim starijim gospodinom  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

makka

Citat: mossi  u Siječanj 22, 2021, 15:57:55
Greška je u kucanju.. nije kopirajte nego kopirate.. tj u tvom slučaju iskopirana fora mojih boksova sa ispunom između koja formira krevet 190x165cm ..

Da li se box može otvoriti dok je ispuna namontirana?
Gde stavljaš ispunu kad je ne koristiš, kao i dušeke..?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
A to hahaha, komplet kabina je kopirana sa Titela kojeg sam imao do neki dan, pa tako i kreveti a ova ispuna je dodatak koji po potrebi stavljam a kada nije u upotrebi stavim ga dole u ostavu, ispod kreveta, na dno i onda na njega stvari. To ce biti funkcija, još nisam. A krevet ce biti po pitrebi full gas, cujelom širinom.
A što Maverik kaže, uvijek idemo nas dvojica, a žene, nevolje, brod bla bla... Ne na pecanje haha
To sa krevetom sam namjerno slikao otvoreno i zatvoreno da kolege koje će raditi danas sutra imaju ideju, akonidu na takvo što.

maverick

Kaze majstor...evo i smudjevi...nije samo da dobre camce radim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

makka

Makina je preuzeta konačno, sve pohvale za majstora Šimića, kaže mi da sam mu najgori kupac nakon nekog moga imenjaka, ne znam točno na kojeg je mislio....

maverick

Sad slatke muke oko sredjivanja  :clap2: a njemu se ionako vecina musterija zove Mari(j)o...pa ono to mu je najlakse reci  :stripii:

maverick

Krenule i tende...valjda ja kao lokalni promotor stignem na red do 1.6. Vazda se neki red čeka..Ovaj post smatram javnim upisom na listu čekanja...pa nek odbije opet  :stripii:

Rap

Jesu to drzaci na imbus kljuc?

maverick

To je on radio ili  za sebe ili za nekog...a vjerojatno jesu...Zasto pitas , imas neka iskustva  :uf:

Rap

Jako losa ako se steze na imbus.Od vibracija se sami odpustaju,inox vijci skupi ko vrag.Nosio sam ih u novcaniku s kovanicama.

maverick

Imam tako na Šarku..tj imao sam  :icon_scratch: Nisam imao tih problema ali vidio sam da neki stave pop nitnu umjesto tog vijka a inace...tih vijaka ima za kupiti za sitnu lovu u željezarijama...

Rap

Trebao sam dobre,jer sol je zlo.Sada imas ozbiljniji camac,vece dimenzije tenede trebas

ALU-bel

Citat: Rap  u Veljača 16, 2021, 16:39:13
Jesu to drzaci na imbus kljuc?
Je imbus . Dali si probao neka ljepila ? Onda se odpustaju samo grijanjem

Rap

Jesam,rjesi se ljepilom.Ali imbus mi se radi toga ne svidja pogotovo na velikoj tendi gdje ima puno imbusa.Kad tad ispadne (kako iskustvo prenosim sa mora moram spomenuti sol kao najveceg neprijatelja ali i vibracije su puno vece)