ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

jurajurajura01

Tesko mi tolko svega napisat ono najbitnije zelio sam probat korito koje je siroko i dal je to plovno kako sam ja zamislio, odgovor da
Tezinu camca neznam sve je od 3mm i sa tim buksama ima do 250kg plus motor 110kg i dvojica u camcu
Dodas gas i vec je vani izglisiro, od 30km/h pa na gore nema da camac kopa vodu ili baca iza da je krma uronita lezi ravno iznad vode
Krajnju brzinu neznam jel nemam motor na ruku da se proba
Ali tocan podatak yamaha 30 sa prijenosom 2.00:1 i elisa 12p nemoze dotaknit 5000 okretaja sa dvojicom 50

maverick

Malkice sam ljubomoran...6,5 x 2,3 metra...opasno velika igracka

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ne, ovo ide s kabinom...valjda ide gore suzuki 90 ako sam dobro shvatio...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Malo novosti za inozemno tržište..

maverick

maverick

maverick

maverick

SMT

Meni boja top… Ribolovacka

ossa

Brutalno plovilo, možete li reći kolke su dimenzije , ako već niste ? Ako jeste onda žalim slučaj.
Naidju krize, drukcije grize...

ALU-bel

Duzina 5 m, sirina u dnu 1,2m, sirina gore 1,75... motor do 50 ks

ossa

Uf, takav i ja želim od danas.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

U tim dimenzijama to ide odlično i s 30 ks...tako da...ekonomično i brzo

SMT

Citat: ossa  u Srpanj 10, 2021, 07:48:43
Uf, takav i ja želim od danas.

Bato,

To samo odlikasi voze :stripii: :hi:

Ne možeš ti doći do direktora firme i glavnog inzinjera… Negde su na Dunavu, traže inspiraciju za nove modele…