ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ti si gori od moje supruge... :stripii: Neki dan sam izvadio čamac van i parkirao u dvorište...I odmah pita ...jeli ti žao sto nisi kupio stotku...Odgovoaram ;ma neee...a sta ce mi...Pa da imas okrugal broj  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

pajdo77

Žena ko sve žene,što veće to bolje.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

jurajurajura01

Nije bitan toliko motor lako kupit konje, plovnost korita zanima me na tu sirinu kad je parkiran sirina 170cm e sad kako ce bit u voznji dal bi mogao biti na vodi vidit cemo

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

ubedljivo najlepse ofarban camac....cak i ja razmisljam o necem slicnom samo verovatno varijanta folije da stavim...neda mi se sa bojama borbu vodit :D

alex7777

bio su u aljmasu a nisi se javio  :stripii:    na  :red_indian: mislim

maverick

Ma ne...slike sam dobio  :thumbsup:

alex7777

šajzika

Citat: jurajurajura01  u Veljača 18, 2021, 13:01:16
I previse informacija, kad bude na prodaju onda
U podu 150cm  i jos malo onaj big ukoso sa svake strane 10cm i onda stranice ide gore, gore preko svega blizu 200cm
Duzina 510cm preko svega 520-530
https://www.index.hr/oglasi/aluminijski-camac-alu-bel/oid/2788424

Slučajno naletio

Bas je lijep.
Audentes fortuna iuvat

mlb

Odreši kesu i kupi jbg ti!! 

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Samo da znas...sjedimo u podrumu i umiremo zbog ovog sajzikinog posta

mlb

Pa jel barem isproban?

im84

Isproban. Yamaha 30ks, prvo je išao 49kmh,  a onda se poštelalo rupa dvije gore, i jedva došlo do 4900okretaja, a tad je bila brzina 53kmh.
#foxrage
#fox_rage_fishing