ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kad se sjetim prvog čamca i koji je izasao iz radionice i kad vidim jedan ovakav projekt...samo Vlasnik firme zna koliko je uloženo da se dodje na ovaj nivo... :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Kad ovo vidim dodem mi da si opet kupim alu camac...majstore kapa do poda

maverick

Koji video s prve voznje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

dravski pecaros

Ako nije tajna ko je vlasnik toga čamca

maverick

Mislim da je čamac rađen kao prototip za Njemačko tržiste ...ako se ne varam

ALU-bel

Citat: dravski pecaros  u Listopad 06, 2021, 09:50:18
Ako nije tajna ko je vlasnik toga čamca
Da. Vlasnik je iz Njemačke i čamac ide u izložbeni salon.

šajzika

Citat: šajzika  u Srpanj 29, 2021, 06:03:17
Citat: ALU-bel  u Srpanj 28, 2021, 21:34:33
Mislio sam velika je evropska unija
Malo marketinga i samo nebo je granica.
Kvalitetan proizvod ce se prodavati bez problema. Samo naprijed :hi:

Citat: pajdo77  u Srpanj 28, 2021, 19:39:36
Lijepo to izgleda kao i svi prijašnji modeli ali ako tu treba 100+hp nećemo ih se baš u kvartu nagledati. Istina je da se kupuju sve jači motori ali onaj tko gore ima stotku ili više taj voza plastiku. Ameri su drugi par opanaka ali kod nas se sa sto i više kurči a ne ide u ribolov.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Nisu to camci za nas u kvartu i ne treba razmišljat previse o nama jer smo malo i ograniceno trziste (kvartovsko).
U OBŽ ima npr 10 ljudi koji ce kupit camce i sta onda? Kljuc u bravu?

Sasvim smisleno razvijanje i strategija
Znaci probijanje na strano trziste. Čestitam :hi:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Mala primjedba na video uradak. Zašto tu nije neka Inga sa plavim kikama u tom čamcu? Pa obučena u onu nošnju sa Oktoberfesta? Do sad bi imao pregleda više nego Severina. Od milion bi bar pet naručilo plovilo il Ingu. Ako nema Inge može i Merkelica,nije moje da biram.

ALU-bel

Citat: pajdo77  u Listopad 06, 2021, 11:31:59
Mala primjedba na video uradak. Zašto tu nije neka Inga sa plavim kikama u tom čamcu? Pa obučena u onu nošnju sa Oktoberfesta? Do sad bi imao pregleda više nego Severina. Od milion bi bar pet naručilo plovilo il Ingu. Ako nema Inge može i Merkelica,nije moje da biram.

Pajdo potpuno si u pravu... video uredak nula bodova... morali smo to isprobati  jer je vlasnik čamca bio tu da pogleda šta se uradilo...čamac nije isporučen zato što ima još nekih detalja i obečavam da će se to popravit za drugi puta... jedino što bi trebeo neku Severinu za boli ugođaj...

pajdo77

Ma jasno nego se malo zahebavam po običaju. Pametovat neću nikom al ovo je ozbiljna priča,jubitubi je čudo,napraviti video uradak od par minuta pa nek vidi svjet da se i kod nas prave plovila za svačiji ukus,potrebe i džep. Ima se šta pokazat fala Bogu.

ALU-bel

Citat: pajdo77  u Listopad 06, 2021, 11:55:58
Ma jasno nego se malo zahebavam po običaju. Pametovat neću nikom al ovo je ozbiljna priča,jubitubi je čudo,napraviti video uradak od par minuta pa nek vidi svjet da se i kod nas prave plovila za svačiji ukus,potrebe i džep. Ima se šta pokazat fala Bogu.

Sve ok, normalno da treba biti zahebancija, al da bi trebala neka dobra i mlada skiperica svakako...

pajdo77

maverick

Samo ti sredi nesto žetona i skiperica dolazi...Mislim mozemo uzeti sta s lagera od kolege iz Retfale...

Ps. Svaka slicnost s stvarnim likovima je sasvim slucajna  :stripii:

Gremlin

Citat: pajdo77  u Listopad 06, 2021, 11:31:59

Dobra reklama je pola dobre prodaje...
A ovaj video nije baš reprezentativan...
Shodno tome, Alu Bel da angažuje nekog ozbiljnog snimatelja da to snimi i izmontira kako treba.

I da mi ne dirate Severinu,

:stripii: