ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: ALU-bel  u Listopad 06, 2021, 10:07:40
Citat: dravski pecaros  u Listopad 06, 2021, 09:50:18
Ako nije tajna ko je vlasnik toga čamca
Da. Vlasnik je iz Njemačke i čamac ide u izložbeni salon.

Svaka čast na uspjehu  :notworthy:

maverick

Radi se neki novi projekt...radni naziv Alu-Bel "R"

image ru

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Gremlin

DIDAPATAK

maverick

Mislim 550 duzine i 225 cm širine ako sam dobro zapamtio...Ideja i vizija....da se bolje nosi s Dunavskim valovima i da dobro ide s motorom od 60 ks i da moze maximalno 115-135...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Oblik je taman ko da su mene pitali kad su ga projektirali. Ako bude fino išao sa 60. Ks to će biti bonus. Ipak nije isto kad moraš platiti 60 ks ili stotku da bi dobro išao.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

60 Ks je dosta i nijanse su tu...da li ce ici 60 ili 67...isti klinac...Bitno da je cvrst...dobrog dna i ojačanja da moze podnijeti i te vece motore za one koji žele...a svakako nece ici duplo brze s duplo vecim motorom...Tih zadnjih par km su jako skupi s obzirom na uloženo i dobiveno

ALU-bel

Citat: maverick  u Listopad 20, 2021, 12:01:27
60 Ks je dosta i nijanse su tu...da li ce ici 60 ili 67...isti klinac...Bitno da je cvrst...dobrog dna i ojačanja da moze podnijeti i te vece motore za one koji žele...a svakako nece ici duplo brze s duplo vecim motorom...Tih zadnjih par km su jako skupi s obzirom na uloženo i dobiveno
Bilo bi bitno samo da ide malooo brže od tvog čamca...  :stripii: :stripii:

maverick

Ja uvijek mogu smanjiti malo gas , cisto da ostanemo u korektnim odnosima  :stripii:

mossi

Smem staviti turu pića na Maverika?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Znas da mozes...ali jbg...on je pobjedio svakako...pravio je oba...tako da bolje platim u startu i ne talasam  :stripii:

mossi

Jako mi se svidja novi R model..
Sve dobro, prava Varalica IV.
Rado bih žrtvovao 5km/h za udobnost plovidbe sa tim tipom korita.

maverick

Bas smo danas pricali o tome...tu nije ni bitno da li ide koji km vise ili manje ...ti imas priliku za promjenu...ja ne smijem bar jos jednu sezonu  :rofl2:

mossi

Vidi, nije nemoguće..
Videću čamac verovatno na vodi, a i u radionici.. Došao bih da ga vidim u dve faze, pre zatvaranja duplog dna, pre farbanja i naravno na vodi sa komplet opremom.

Motor bi zadržao 99%

Ali .. o tom po tom..
Ja bih najradije.. brodić..