ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Ma odmah je pitao za marinu.
Vidis da je napisao honda 35 50, ovisi na kolko cilindara radi :stripii:
Audentes fortuna iuvat

alexdja

Kod mene samo inox...

Ovi glindžavi metali me ne interesuju...

:stripii:
       Nema više divljeg bučka. :no:

ALU-bel

šajzika

Super izgleda. Nastavlja se dominacija :hi:
Moram otici s metrom do camca da premjerim neke situacije jer mi uvijek padaju ideje na pamet kad vidim radove.

Neki dan sam gledao situaciju kod Jure s otvorom na pramcu pa mi se jako svidilo.

Sto manje gledam , to bolje tj jeftinije   :stripii:
Audentes fortuna iuvat

jurajurajura01

Jel ima kakva akcijska cijena na treci camac

maverick

Bili ja i Jura prije dva dana u kontrolnoj ophodnji...sta ja znam...mene to sve vec pomalo zivcira...svaki model ima neki novitet koji ja kod sebe nemam...imam poduzi popis sta sve trebam napraviti na svom čamcu da stignem zaostatke  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: jurajurajura01  u Siječanj 15, 2022, 11:05:14

Mozda dobijemo neki flotni popust ako nastupimo sad zajedno  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Vidim ja da to nece dobro zavrsit. Moram se manit youtubea i forumske sekcije aluminij :stripii:

Ode ja na camac razmjerit i poslat majstoru zelje.

Ps. Kad na majstorovoj web stranici narucujete nesto, na blagajni upisete promo kod PECAROSOS i dobijete 10% popusta  :stripii:

Pps. Taman prodje jurajura dok mjerim . Mora da je to neki znak
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ma ja volim vidjeti neke nove ideje...pa onda nesto od toga sto mi je u proračunu volim imati...svake godine po neki update...

ALU-bel

Citat: maverick  u Siječanj 15, 2022, 11:16:42
Bili ja i Jura prije dva dana u kontrolnoj ophodnji...sta ja znam...mene to sve vec pomalo zivcira...svaki model ima neki novitet koji ja kod sebe nemam...imam poduzi popis sta sve trebam napraviti na svom čamcu da stignem zaostatke  :stripii:
Najjednostavnije .... prodas ovaj radimo drugi... dorada ce ti biti puno zetona

ALU-bel

Citat: jurajurajura01  u Siječanj 15, 2022, 11:05:14
Naravno ti imas najveci popust

mossi

Izgleda bolje od F-117

Puno oštrih i zanimljivih linija, biće zanimljivo videti kako se ponaša na vodi.

Testovi maksimalne brzine, udobnost pri brzini od 50km/h pri talasima od 20cm, potrebna snaga agregata da sa 2 čoveka i punom opremom ide 60km/h, najekonomičnija putna brzina, ....

Kad bude završen, voleo bih prisustvovati test vožnji. Rekao sam da bih i došao da ga vidim u ovoj fazi, ali mi se trenutno ne prolazi carinska procedura...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Ja realno jurcam samo kad se kurcim s nekim poznatim na vodim pa derem puni gas...ostalo...opusteno ali maximalno...Vise ga žena tera u full gasu nego ja kad se ljeti vozikamo od plaze do plaze...Ne bih ja radio nista bitno od preinaka vec cu staviti po koju novu sitnicu...Tako svake godine dodam po nesto od opreme...ovo s V dnom i ovim spic prednjim krajem sigurno ce dati udobnost kad vozis po Dunavu...Jbg prije nije bilo kao sad...valove su pravili brodovi a camci su jurili 30 km na sat...sat je druga prica...brodovi su manji problem kad se čamci uzjebu gore dore na vertikalu...

ALU-bel

Citat: maverick  u Siječanj 15, 2022, 19:47:24
Ja realno jurcam samo kad se kurcim s nekim poznatim na vodim pa derem puni gas...ostalo...opusteno ali maximalno...Vise ga žena tera u full gasu nego ja kad se ljeti vozikamo od plaze do plaze...Ne bih ja radio nista bitno od preinaka vec cu staviti po koju novu sitnicu...Tako svake godine dodam po nesto od opreme...ovo s V dnom i ovim spic prednjim krajem sigurno ce dati udobnost kad vozis po Dunavu...Jbg prije nije bilo kao sad...valove su pravili brodovi a camci su jurili 30 km na sat...sat je druga prica...brodovi su manji problem kad se čamci uzjebu gore dore na vertikalu...
To ti ja kazem... samo da mogu tvoju zenu dovuc da vidi camac... ti vise nemas pravo glasa...  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Njoj je zabranjen dolazak u Belišće   :stripii:...ionako me pila svaki dan za novi motor  :uf: