ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gremlin

Zanimljiv razvoj situacije...
Smajli koji jede kokice...

:stripii:

Ivan Borojević

Danas išao da kupim rabljenu mješalicu za beton u Vukovar, točnije Borovo naselje. I pred kućom, tom prodavatelju na klocnama stoji čamčina sa kabinom. Nešto mi poznat kroj i onda se sjetim da sam vidio tu na forumu  sličan čamac sa kabinom. Znači, ja sam ostao paf, kad sam vidio tu čamčinu. V dno cijelom dužinom na zadnjoj glavi montiran taj famozni džek plejt kao mali prst debeo. Vidi se kvaliteta izrade svega. Tip je prikolicu platio  za taj čamac 2000 eura. To da sve glisira mora biti momačka motorčina. Takav komplet sa motorom izađe sigurno 20.000 eura, što nije malo ali tko voli nek izvoli. Svaka roba ima svog kupca, i mislim da je majstor tog čamca dignuo ljestvicu vrlo visoko, tako da ga ostali proizvođači, neće moći pratiti, ni po gabaritima a ni po kvaliteti izrade. Jedino mi nije jasno zašto se ne uredi iznutra kabina, kad se već takvo veliko i skupo plovilo pravi, pa da bude ključ u ruke i na vodu, pa makar se još moralo doplatiti za sređivanje kabine.

Gremlin

ALU-bel

Ivan Borojević

To je taj. Na fotografiji ne izgleda veliki, tek kad stanete uz njega, onda  shvatite koliko je moćan.

Rap

Puno je dao za prikolicu.

ALU-bel

Citat: Rap  u Siječanj 19, 2022, 15:20:35
Puno je dao za prikolicu.
Ova prikolica sto se vidi na slici nije njegova... posudio samo da odveze camac do Vukovara.

Rap

kakogod,majstore iz Belišća skidam vam kapu  :hi:

ALU-bel

Citat: Rap  u Siječanj 19, 2022, 17:02:34
kakogod,majstore iz Belišća skidam vam kapu  :hi:
Hvala gosp. Rap

im84

Dnevna i spavaca soba,a  ne čamac  :takoje:
Lađa, što jest, jest.
#foxrage
#fox_rage_fishing

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

šajzika

Mozda neka buduća ideja za majstora.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Doista ima likova kojima mašta nadilazi moje granice.... :clap2: Ideja je odlična, planirao sam JP iskoristiti kao nosač za sondu....ali odustao od ideje....ali ove lojtrice su mi vrh ...Šimicu molim lijepo da se fokus baci na ovo , evo ja i šajzika cemo se besplatno dati u testiranje novog proizvoda  :stripii: On zbog ideje a ja što ga doista podržavam u tome  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Kako cujem, njegovi JP su veliki hit.
Vjerujem da te neke sitne stvari mogu donjet jos posla radionici i zadovoljstva buducim vlasnicima.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa kako nece biti hit...pa ja i Jurajura smo samo uzeli po par komada  :stripii: :stripii: Šalu na stranu...cijelo drustvo kod nas ih ima...mislim da narucujemo jos jedan za Buhina ...Ante i Nas Jura imaju...Sad ima neke nove momente...plastificira ih u crnu boju...Bas odlično izgledaju...Čim izvadim čamac skidam svoj da ga rijese tako...Greys ima takav i bas je picpic
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"