ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Definitivno kad budem uzimao veci motor i ja cu se pocastit.
Necu da mi se Buhin smije.

Inace , o ovome si pricao , nije lose

Posebno mi se svidja jer ne moras busiti camac, znam da se mnogi toga groze.
Audentes fortuna iuvat

Rap

Ruku na srce,taj JP i je bas za pocastit se,onako dat si oduska.
Jer moze i bez njega.

šajzika

Trebas doci na cugu koji puta pa bi ti bilo jasno. Ukratko, ispada da tko nema Jp ima 5cm manjeg.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Bili jučer u obilasku farme čamaca....Novi model je pri kraju...od slika cu staviti samo jednu iz projekta..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Jos ću se zainteresirati  :toothy9:

:thumbsup:

Napokon čamac  :icon_thumright:

dravski pecaros

Ovo liči na neki čamac iz 2033...baš je futuristički  :notworthy:

šajzika

Citat: maverick  u Siječanj 26, 2022, 17:55:31
Bili jučer u obilasku farme čamaca....Novi model je pri kraju...od slika cu staviti samo jednu iz projekta..

Treba poslikat te projekte pa da malo slinimo. Vjerujem da ideja ne fali
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ovo je jedan koji je pri kraju limarskih radova, gotovo je sve osim konzola...idu dvije ovakove sa slike ako sam dobro zapamtio .....dvije stolice itd itd...Meni se to sve svidja pa ne volim ni pisati puno da ne ispadnem kao ova sekta s grafitliderima  :stripii: ( šale malo naravno) Jucer smo čak vidjeli i prve planove za kabinu na ovakvom tipu čamca...tj slobodno mogu reci glisera...V korito je cijelom duzinom...Čamac je rezan i savijan strojno ...na kraju ostane sklapanje kao igra s Lego kockicama i varenje
Sve u svemu neki level koji nismo mogli vidjeti bar ne tu negdje u blizini. Na  ovo bi se moglo nakeljiti 100-150 ks i imati gliser za sve one koji nemaju veze s pecanjem vec jurcaju tokom ljeta Dravom, Dunavom i morem...Mada zamisljen je da to bude 50-60 ks...sirok i udoban za Dunavske valove. Ja sam tu tradicionalista s tim plovilima...nisam ljubitelj tih modernih ali moram priznati da je ovaj zapeo i meni i supruzi za oko....a ne bih volio da se nadmecem s jurajurom u količini naručenih plovila  :uf: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Znaci, komotno i na more s takvom pilom.
To mi se  sviđa, mislim da more bez barke nije nesto. Nisam neki da se pržim na suncu.

Malo pobjeći od guzve i vreve, malo privatnosti
Audentes fortuna iuvat

jurajurajura01

Kad ga gazda pusti u pogon kruzit cemo sa camcima oko njega i pravit valove da ga odma testira kako treba

šajzika

Audentes fortuna iuvat

jurajurajura01

Mornar Popaj

Jel se moze pustit neka slika takvog čamca sa kabinom ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Mislim da hoce kad dodje taj projekt u fazu kao ovaj gore...kad to bude ozbiljnije nego par slikica na mobitelu...Za sad kontam da to ostaje kao ideja dok se ne krene u realizaciju...Moja napomena na tu temu jeste da i na planu kabine idu nekom smjeru kao i ovo korito...sto rece Dravski...futuristički

Mornar Popaj

Ok, svakako pratimo i slinimo što kaže Šajzika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.