Nosači za štapove s obale

Autor maverick, Travanj 17, 2020, 11:31:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kako su dopustili pecanje , kolege zovu da idemo malo s obale uz neki rostilj i distanciranje....Skuzio sam da nemam nosače za stapove....imao ...neznam...dao nekom...nije vratio...a i pored čamca ih nisam ni koristio puno...Znaci da sad ne kupujem neki rod pod za tri pecanja...a i kontam da on nije za neku kamenu regulaciju...pa ono slike...ideje...itd bi mi dobro doslo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:hi:
Isti sistem kao oni moji za čamac, jedino dole produžiš šipku za ubost u zemlju

maverick

A sta koristite  s kamene obale....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

BeGo

Pvc cijev...jeftino i prakticno...okolo osiguras sa kamenjem pod kutem koji ti odgovara i jednostavno odlazes i vadis stapove bez opasnosti za iste...

ljuska

pajdo77

Nemoj Ljuska da te "zeleni" čuju. Još su u depri jer je dozvoljeno vađenje pijeska,sad još i da netko sjecka grančice,ima da ih nešto drmne  :stripii:

maverick

Nije lose ovo s cijevi...a za zemlju budem nspravio nesto

Rap

Citat: maverick  u Travanj 17, 2020, 11:31:35
Kako su dopustili pecanje , kolege zovu da idemo malo s obale uz neki rostilj i distanciranje....Skuzio sam da nemam nosače za stapove....imao ...neznam...dao nekom...nije vratio...a i pored čamca ih nisam ni koristio puno...Znaci da sad ne kupujem neki rod pod za tri pecanja...a i kontam da on nije za neku kamenu regulaciju...pa ono slike...ideje...itd bi mi dobro doslo
15 metara jedan od drugog

maverick