Aluminijski camac

Autor Milan, Svibanj 08, 2020, 15:07:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Milan

Tko radi dobre alu camce?

maverick

Auuu Milane...tesko pitanje...prvo reci odakle si pa cemo ti preporuciti nekog ako se vec ne jave i sami
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Milan

Ja sam iz Virovitice .Hrvatska

Milan

Cak mi nije ni bitno odakle...samo da je cijena ok :)

šajzika

Pa jel nema tamo neki majstor sto radi alu camce? Znam da je dost ljudi spominjalo jednog, jel bilo suhopolje ili tako nešto slicno.
Audentes fortuna iuvat

alex7777

Citat: Milan  u Svibanj 08, 2020, 16:16:44
Ja sam iz Virovitice .Hrvatska
ALU BEL  imas ga na forumu  :hi:

turbler

Ima u Suhopolju, ali nisam baš oduševljen uradcima, oni koji su mi super oblikom, i kvalitetom izrade, tu mi nije cijena ok  :icon_scratch:

joker

Citat: turbler  u Svibanj 08, 2020, 21:31:49
Ima u Suhopolju, ali nisam baš oduševljen uradcima, oni koji su mi super oblikom, i kvalitetom izrade, tu mi nije cijena ok  :icon_scratch:
Dobro kazes turbleru ok su camci sam zavrsno varenje tj varovi su hmmm ruzni.ima radi marko u suhopolju i u orescu marek.Milane imas u Terezinom par camaca koji su oni radili parkirani su tam u tzv luci.pa ako imas volje provozaj se.znam i otprilike cijene njihove.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

ALU-bel

NEMA KVLITETNO I JEFTINO .... NEPOSTOJI TAKO NESTO !!!!!

joker

Ma moze samo nemozes se baviti svime i svacime a camci su ti usputna zarada.prve koji su radili bili su slika a sad ga zapljuckaju i da ga sto prije zavrse.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

ljuska

Citat: ALU-bel  u Svibanj 09, 2020, 19:27:01
zato postoji skupo i nekvalitetno uvjerio se više puta
nekada je bilo koliko materijal toliko ruke danas je to barem desettrostruko

retfala

Slazem se...uvjerio se puno puta

maverick

Ja zato ni ne vozim al čamac jer je kvalitet preskup, materijal..dva radnika...desetak dana...plus država...dodje se do lijepe cifre. Oni koji to rade popodne uz neki posao, mogu rijesiti vjerojatno jeftinije...ali uz neke odstupanja sto se tiče estetike i kvalitete. Netko poput Alu Bel i Alu Vu...tesko da to može napraviti za sitne pare....strojevi...radnici i plus ostalo dodjes do neke realne cijene...jbg netko tu mora i zaraditi koju kunu.
A sto se tiče skupo i nekvaliteno....to moze uvijek  :stripii: nagledali smo se svega kroz ove godine....Danas vise ne moze ni stotinu samogradnji kako je moglo prije...tako da tko želi voziti lijep i kvalitetan aluminijski čamac s odličnim zavarima to ce bome i platiti...Osobno bih volio jedan s kabinom od 6-7 metara ali to ide u neku dimenziju gdje vise nisam napet kao prije na te stvari...
Nekad zaboravimo da mi koji vozimo plastiku uvijek imamo nekih kompromisa ...tu nema puno prerada...kupiš ono sto vidiš i to je to...ograničen si veličinom motora...boksovima ...izbor je takav kakav je...u Hr za nas riječne pecaroše skoro nikakakav...sreća pa je Srbija tu nesto jača pa uvoz riješava vecinu želja....Aluminij je ipak neki "customize"  proizvod gdje vecinom mozes u toku proizvodnje neke stvari odraditi po svom ukusu...dodaj ovo...dodaj ono...Zato su danas aluminijski i skuplji nego plastični...a o tome sta je bolje ili ljepse smo vec napisali stotine stranica...stvar osobnog ukusa...želja...namjene...itd itd itd
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: ljuska  u Svibanj 10, 2020, 11:43:19
zato postoji skupo i nekvalitetno uvjerio se više puta
nekada je bilo koliko materijal toliko ruke danas je to barem desettrostruko
Nisi upravu... po tvom bi al camac kostao sto tisuca kuna... za kvalitetan al. camac od 5 metara materijal je cca 10-12 tisuca kn... a kod mene je taj camac 22.000 kn... onda nevidim da je takav odnos cijena matrijala i rada.

No

:hi:  Slažem se da je nemoguće kvalitetno i jeftino, jer je jednostavno nemoguće. Prava stvar je kad je kvalitetno i povoljno   :ok:

Ima već neko vrijeme da me proganja ideja novog čamca od kombinacije epoxya i aluminija.
Ako bog da zdravlja mogla bi mi to biti sljedeća zanimacija