Tarpon 535

Autor SMT, Svibanj 18, 2020, 18:55:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ZeroCool

Ja na alu camcu sam imao yamahu 40 ks i bilo ok sto se tapsanja tice.... Posle sam stavi isto motor od 40ks ali je razlika u tezini bila oko 20kg ....tapsao mi je stalno kad sam sam ...Problem sam resio tako sto sam na jack plate napravio dosta veci ugao kad trimujem motor i problem sam resio

Dejan

Prema meni je bio fer i korektan. Malo je kasnio ali
Sve drugo je ispostovano. Zadnje sto znam je to
Da je ludnica od posla.... ogromna je potraznja.
Verovatno  tu sad dolazi do odredjenih problema.

Gremlin

Pre svega problem je konstrukcija korita koja očigledno ne valja.

Pored toga firma Nautic Plast nema Tarpon 535 u ponudi na svom sajtu, samo Mahseer i Tajmen, što je takođe vrlo indikativno.

To što je "malo kasnio" meni nije ok, znam kako je sa tim "zakašnjenjem" prošao  moj komšija sa marine sa Mahseerom loko je koštao skoro 7000 Eura.

Izgovori tipa "gužva, ludnica, ogromna potražnja" me uopšte ne zanimaju.
Plaćam full cenu, i hoću da se rok full ispoštuje.
Kod normalnih proizvođača/izvođača radova svaki dan kašnjenja ide penal, pa ti kasni ako ti se isplati.
I to se odnosi na sve, ne samo na čamce.

:dontknow:

Slave

Rap

Smijurija ako treba flapsove

pajdo77

Danas još jedan porinut. Drugi u dva dana. Ovaj je za razliku od jučerašnjeg koji je bio kompletiran sa tohatsuom na sebi imao merkurija gore. Krenilo to momački sa tim čamcima. Lijepi su hebli sliku svoju.

DIDAPATAK

..imali koja slika..
.. :baba:

Mljeveni

Citat: pajdo77  u Rujan 03, 2023, 18:35:39 Danas još jedan porinut. Drugi u dva dana. Ovaj je za razliku od jučerašnjeg koji je bio kompletiran sa tohatsuom na sebi imao merkurija gore. Krenilo to momački sa tim čamcima. Lijepi su hebli sliku svoju.

Gdje su kupljeni?
U SRB ili u HR?

šajzika

Tarpun u Srb a tohatsu u Slo
Audentes fortuna iuvat

Slave

Jako lep čamac, pleni izgledom... ali nažalost je korito loše urađeno  :violent1:  Ima ih ovde par kod mene, svi se žale uglavnom. Ono što sam video kako se ponašaju na vodi prilikom kretanja, glisiranja i ostalo... je zaista štrasno i tuzno za takav čamac  :red-card: 

Dukson

Malo mi nije nesto jasno, camac postoji bar tri godine, ishvalili mu i korito i izradu i dizajn, ma sve - curila voda na usta i onom Stroku i kojekakvim yt ekipama. Strok je isao toliko daleko da je rekao da je to najbolje korito do sada na nasim vodama.

I sad odjednom mauna. Kakoto? :)
Sumnjam da se nesto oko korita/kalupa mijenjalo. Ima klipova (mislim Radasinovic lik) gdje se vidi kako lose camac glisira i tapse i prije dvije godine, ali valjda ih je sve zamadjiao taj dizajn nabrijani. Tipa nesto ko dobra i lijepa zenska, al sto je malo gluplja nema veze, istrpi se :)

Da u camac moras trpat teret da bi camac isao normalno, to mi je nenormalno.

Dukson

Hmda, Vrele Gume :)
Najjace mi je kad ga vozi ravno i kaze da lijepo drzi pravac. A kako ce, sta ce?
Testovi/reviewi camaca su nam na nivou domace zadace osnovnoskolaca, bar to malo testova sto ima.

maverick

Ti testovi i video uradci od Stroka i sličnih uvijek iza imaju protkan neki sponzorski dio, i danas je to u moru informacija koje susrecemo po netu normalno...na nama je da odvagnemo sta je istina a sta je plaćeni marketing...Ja nekako vise volim ova nasa seljacka iskustva...gdje netko napise da nesto valja ili ne valja...Mada dok mi tu pisemo i baljezgamo o svemu i svacemu ti neki nadri influenseri zive od tekstova po časopisima ...portalima.... i od video uradaka...Iako smo malo trziste za takve stvari dok oni pokusavaju bljesnuti zajebu popriličan  broj normalnih ...tako kad vidim da netko pokusava snimiti neki video pa prodaje  bas one tri udice na koje radi riba...vise manje okrecem se od takvih za 180 stupnjeva
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Nisam do kraja razumeo da li je Gros inox postao vlasnik sva tri modela!?

Ako jeste, mislim da to za potrošače ne bi trebalo biti loše... To je do sada bila pristojna firma za naše uslove( Gros Inox)...

Tarpun, Masher i Tajmen su ako ništa drugo lepi čamci, najlepsi... pogotovo prva dva... Ako to ovi ljudi prepoznaju kao brend a siguran sam da hoće, eto dobrih čamaca pored toga sto su lepi...