Vanbrodski motor 50hp?

Autor mossi, Svibanj 20, 2020, 22:18:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Taman bi bilo 30 ali ovo je určenje  :stripii:  Čestitam na kupovini još jednom i da se navozaš s njim  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Pa imao je onu nabudjenu yam 30 sto je sam širio borung klipa i stavljo deblje tj duple  karike da ima jacu kompresiju  :stripii:  :stripii:  :stripii:

Nakon toliko vremena, novaca i ljubavi prema cvaji kupis nesto drugo , 4 t  :idea1:

Sad ces vidit kak grizu komarci kad motor ne dimi  :icon_rabbit:

Lijepo je to sve, cestitam i dugo uživao u njemu  :pirate:
Audentes fortuna iuvat

silure

Hvala na cestitkama...pa ona moja yamaha je jako fino isla,jesam prcko malo po njoj istina ne bas karike 🤣 ali red valve,karbove,kut paljenja itd.. iskreno htio sam nabaviti noviju jamahu 50 2t ili tldi pa malo o 40hetl stariji malo..ali ipak eto,uzeo nsto peto,makar novo...istina nece biti vise prašenja komaraca 🤣 ali privuklo me 95kg,866ccm 76nm sto nije malo za 3 klipa

ljuska

ljuska

Nadam se da si uzeo bijelog da razbiješ ovu monotoniju crno srebrno sivih motora :stripii:

silure

Nazaost nisam,ja sam birao bijeli ali zena rekla tamni 🤣🤣 uglavnom i jeste zena rekla vidjet ce ti se alge za godinu 2 itd..pa je poslušao ajde,a ona je i rekla bolje novo i to sam je poslusao 🤣

SMT

Čestitam, bravo :hi: !

P.S. Nemoj se razvoditi... izdrži i kad je tesko :takoje:  :hi: !

pajdo77

Ako je supruga rekla 'bolje novo' tko si ti da joj proturječiš? :stripii: .

silure

A jeste me sad nasmijali .. vidim pajdo i SMT dobro me razumijete  :stripii:  hvala vam