Lowrance HDS Live 12 ili Lowrance HDS Carbon 16

Autor jurajurajura01, Srpanj 07, 2020, 17:08:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jurajurajura01

Neko duze vrijeme sam bez sonara bio je u planu ali kako sam par camaca zamjenio dosla je odluka da nakacim nesto
Odluka je pala na HDS Live 12 ili HDS Carbon 16

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Teške muke...

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

jurajurajura01

Oba dva dolaze sa active imaging 3u1 sondom
Je da je hds live trenutno zadnja serija od lowrance uredaja ali carbon u 16 inca je jako dobro
Zadnji koji sam koristio je bio hds gen 3 i to je odradivalo posao
Ali kako novije vrijeme dolazi i nove generacije idemo naprijed

jurajurajura01

LiveSight sonda uz Activ Imaging sondu mogla bi biti nesto novo za isprobat na tekucoj vodi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Oko toga malo proucavam i gledam po internu sta ima jako puno gore skandinavaca koristi ali to je jezero al sam naso jedan video dio zanimljiv krece od 7:10 i tocno se vidi silk i varalica di zabacuje na ribu

maverick

Nekad na Dravi i s starim dsi-jem vidis jig...ribu..udarac...špagu....a nekad kad zamuti ne vidis ni sajlu od bove...ubijem se da nastimam sajlu...inace kad krecem s flosa sajla mi je orjentir...dok nju ne vidim nesto nije dobro  :uf: Ovaj live mi nekako pari da bi bio dobar za vertikalu na Dunavu gdje je Dunav sporiji...ono kao pijesak na 400 km....ili limani na Dravi...gdje mozes stati u špic i igrati se s ribama ispod tebe

jurajurajura01

Tako nesto stari dunav cak i sprud na zutoj zemlji a kad si spomenio starije uredaje to sto su nekad imali i davali taj dio sto nekog zanima a ne mozda los primjer ali kad je izaso panoptix od garmina ima neki video di je tocno oslikan smud od peraje do glave ali ostali detalji poput spage ili silka toga nema a ovdje kolko vidim vidis da je neka riba ali detalja
Sad ko sta voli
Ali kod nas sto se oce od predatora zaletit na gumu som, smud stuke rijetko ima moje misljenje bolje da i sve te neke detalje vidim nego tocno ribu koja je

maverick

Uglavnom kad kupis zovi svakako da vidim kako radi   :occasion14:

Rap

U ovom odabiru samo cijena igra ulogu.Mogucnosti manje,vise

jurajurajura01

Ima razlike carbon 16 je full hd displey hds live nije al opet radni stroji stariji dizajn ali nenadmasiv
Opet live je nesto novo bolji izgled vise funkcija meni naprimjeri ima 4 tipke dodatke koje mozes personalizirat za precace da se nevracas na pocetni displey
Opet livesight sonda se spaja bez modula na carbon sa modulom
Al u grubo pokazuju ribu oba dva sonara

Rap

Iskreno,vrlo malo ili skoro nitko od nas ovdje nema o njima znanja vise od onoga sto i sam znas a preporuku iz prve ruke imas.S obzirom da lova nije problem,bez obzira na modul 16 je 16

jurajurajura01

im84

Da neznam šta ide  :stripii: :stripii: :stripii:
Ovako ću reći lud lud lud... Živo me zanima. Čestitke!
#foxrage
#fox_rage_fishing