Molim pomoć

Autor Ðuro Te, Kolovoz 14, 2020, 21:23:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ðuro Te

:hi: Kupujem novi al. čamac pa me zanima izolacija kabine iznutra. Imam namjeru za izolaciju postaviti ARMAFLEX u roli. Dali netko ima iskustva stim materijalom,čuo sam da je sklon zadržavanju vlage?

maverick

Nije sklon zadrzavanju vlage...cak naprotiv...Ali mora biti dobro poljepljen...kao i svaka druga izolacija...tj da nema zračnih đžepova izmedju njega i lima. Ja ga inace najvise volim koristiti u kombinaciji sa stirodurom kojeg stavljam na ravne dijelove a armaflex na zakrivljenje...Sto se tice platna koje ide preko njega...i ono mora biti dobro zaljepljeno i biraj nesto kvalitetnije da ti se ono ne ubuđavi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ðuro Te

:hi:Hvala Maveriku na odgovoru

pajdo77

Poznanik ima čamac od bezbroj kila plus motor,danas sam gledao to njegovo uže prednjeg sidra.Debelo ko palac a već je i dalo svoje. Ne možeš ga omotat pošteno oko bitve. Gdje ima veći izbor i relativno povoljno tih užadi za pogledati te piše li na njima neka nosivost? Ja sam sebi uzeo u Pevcu ali moj je čamac lagan,ovdje bi trebalo nešto ozbiljnije jer kud je čamac sa motorom težak ko olovo tu se nahvata i pola šume naprijed. Svaki savjet dobrodošao da čovjek ne luta jer nije baš nautički potkovan  :hi:

Harley

Bauhaus ima najveći izbor užadi.
Living your dreams, do not dream the life

Rap

pajdo77

Hvala dečki,proslijedit ću info.

pajdo77

Po Donjogradskim kuloarima počela je kružiti priča oko zamjene potvrde o položenom ribičkom ispitu. Navodno će biti neka nova forma sa slikom a sama nova potvrda će se plaćati 100 kuna. Ima li netko saznanja o toj priči iz prve ruke i sa kojim datumom ta zamjena počinje ako je ova informacija istinita? Znači moja lova,moja slika koju također plaćam a šta dobijam za uzvrat? Meni je dobar i ovaj stari karton ako ćemo realno. Uz osobnu i ribolovnu ne vidim razlog zamjene....osim ako je ponestalo love za Korona partije. Dakle ako netko ima info o ovome gore napisanom neka ga podijeli sa nama ostalima  :hi:

maverick

Neces moci kupiti dozvolu za slijedecu sezonu ako ne zamjenis iskaznicu koju sad imaš...Jednostavno...a to sto kosta vise nego osobna iskaznica koja je 70 puta sofisticiranija nego taj komad plastificiranog kartona...to je neka druga priča . Nije mi jasno da li mogu promjeniti u bilo kojem drustvu ili mora u onom u kojem je izdana
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Vuck0

za nas baranjce

Zajednica ŠRU Baranje obavještava svoje članove-ribiče da je počela zamjena Uvjerenja o položenom ribičkom ispitu.

Zamjena se može obaviti u uredu Zajednice, u Belom Manastiru, svakim radnim danom od 9,00 do12,00 sati i od 14,00 do 16,00 sati, a četvrtkom od 14,00 do 18,00 sati ili se možete javiti u svoje matične ribičke udruge.
Zamjena je obvezna jer bez novog uvjerenja ribič neće moći nagodinu kupiti ribolovnu dozvolu. Cijena zamjene je 100 kuna. Sa sobom je obvezno ponijeti osobnu iskaznicu i staro Uvjerenje.

pajdo mislim da nas oni tamo slikaju, da nemoras nositi nikakve slike..

pajdo77

Da je ta nova potvrda uračunata u cijenu ribolovne dozvole uz sliku koju donosi sam ribolovac u redu,ovako nema tog Boga da im dam sto kuna. Zanima me kako su došli do tog zaokruženog iznosa od sto kuna i gdje se može javiti na natječaj da se dobije taj posao štampanja i plastificiranja tih potvrda ili je to sistem "kumče ima printer a kuma stroj za pakovanje vrećica za ledenicu". Valjda treba imati otvoren natječaj pa nakon otvorenih ponuda odabrati onu najpovoljniju ili su same udruge kupile te potrebne "strojeve" ili ih štampa država. Zanima me jasno i glasno koliko stvarno košta taj novi dokument i kome se daje moj,tvoj ili njegov novac. Ništa više me ne zanima. Ako nije bilo natječaja i netko ima monopol je bih rekao da to nije po zakonu,ne znam,pravnik nisam pa bih molio objašnjenje.

Sg.Pepper

Ja sam obavio prije tjedan dana u Vukovaru u zajednici, slikali nas oni tamo, platili sto kuna i kad bude gotovo javit ce da dodjemo po njih! Ovdije ce ici po mjestima, imaju raspored na fb stranici gdje ce biti i kada! Dok samo tamo bili je nastala neka prepirka da nas uopce netrebaju slikati ako ti to neces! Kao nemaju pravo i tako te stvari! Al kako sam skuzio moci ces to zamijeniti kad dodjes sljedece godine kupiti dozvolu i da je to na nivou cijele drzave! Kao nesto da od nagodinu kupujemo dozvole online, nema potrebe za drustvima, zbog raspodjele novca tj lopovluka po drustvima! Meni to sve izgleda da ce se fiševi, janjci, volovi i ostala zivina klopat u Zg a ne po županijama!
dec d vej aj lajk it....

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

alex7777

Sg.Pepper

Tako je u cijeloj drzavi, al ovdije pise ako mijenjas u 2020oj da je besplatno! Bar sam tako skuzio

“Ribičima  koji su polagali ribički ispit u 2020. godini, zamjena će biti izvršena besplatno jer su isti platili 200,00 kuna, također je besplatna za sve ribiče koji su izvršili zamjenu uvjerenja u 2020. godini.”
dec d vej aj lajk it....