Molim pomoć

Autor Ðuro Te, Kolovoz 14, 2020, 21:23:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alex7777

jbt ko tu koga hebe nekuzim upravu si sto si napisao al mi nije jasno nista

Ribičima  koji su polagali ribički ispit u 2020. godini, zamjena će biti izvršena besplatno jer su isti platili 200,00 kuna, također je besplatna za sve ribiče koji su izvršili zamjenu uvjerenja u 2020. godini.

hebe lud zbunjenog  :icon_scratch:

maverick

Neki su mjenjali u ovoj godini radi istosenosti...itd itd...ali za staru...pa sad mogu bespla za novu koliko sam ja shvatio...I di  sad da idem...kod ovih klosara po selu ne bi usao pa makar morao polagati ponovno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:ok:

Ha ako imaš novi čamac, ako resetiraš imenik  mobitela na početne postavke, red bi bio da ponovno polažeš   :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Listopad 14, 2020, 15:52:35
Neki su mjenjali u ovoj godini radi istosenosti...itd itd...ali za staru...pa sad mogu bespla za novu koliko sam ja shvatio...I di  sad da idem...kod ovih klosara po selu ne bi usao pa makar morao polagati ponovno
hbg ti sad bas nist neznam  :eek: jel treba platit ili ne ako je mjenjam u ovoj godini  :icon_scratch:

maverick

pajdo77

Mislim da su sad prevršili svaku mjeru ma čija god to ideja bila. Dosta je više,i ja bi popio koje pivo za tih MOJIH sto kuna,ne njihovih nego mojih. Ako se štampa taj komad kartona ili plastike u desetcima tisuća komada na nivou države to smanjuje trošak te samim time taj komadić nečega ne može koštati po komadu deset kuna a vjerovatno sam puno i rekao. Nisam ja kmet ovdje pa kad vlastelinu treba puniti kasu ajmo harač rajo. Gdje su sad ti silni predsjednici,tajnici i ini što sjede u ribičkim društvima i kao zastupaju svoje članove? Zašto nije napravljeno neko glasovanje među članovima jesu li "za" ili "ne" ovakve ja bih rekao otimačine jer druge riječi za ovo nemam. Tu su tisuće ljudi na nivou države,ne mogu u ime njih i bez pitanja tamo neka tri lika u nazovi nekom odboru odlučivati. Ako već moram osobno doći u društvo i donijeti staro uvjerenje i novac tako sam mogao i doći glasovati želim li uopće dati moju suglasnost oko ove promjene pa kako većina odluči tako neka i bude. Čitao sam da se tako radi u ne tako dalekim demokratskim zemljama.

Rap

Racunaj pajdo cca preko 280000 ribolovaca

pajdo77

Eto,sad Rap gledaj da od svake zamjene tog papira zarade samo npr 20 kuna koja je to lova mada ja vjerujem da 20 kuna ne košta cijena tog novog dokumenta a 80 sigurno ide nekom u džep. To je ogroman novac kojem se na kraju neće naći trag. Ma neću se sekirati,neće dobiti ni sto kuna za tu potvrdu a niti novac za ribolovnicu. Dosta je ove sprdačine.

No

Citat: Rap  u Listopad 14, 2020, 18:40:40
Racunaj pajdo cca preko 280000 ribolovaca

Nije li u kopnenom dijelu  registrirano pedesetak tisuća ribolovaca?

maverick

Ne znam točnu brojku ali ima nas dosta...

Rap

Citat: pajdo77  u Listopad 14, 2020, 18:50:03
Eto,sad Rap gledaj da od svake zamjene tog papira zarade samo npr 20 kuna koja je to lova mada ja vjerujem da 20 kuna ne košta cijena tog novog dokumenta a 80 sigurno ide nekom u džep. To je ogroman novac kojem se na kraju neće naći trag. Ma neću se sekirati,neće dobiti ni sto kuna za tu potvrdu a niti novac za ribolovnicu. Dosta je ove sprdačine.
Od 01.-15.10. je 25 kn po dokumentu islo udrugama.U pravu si pajdo.
Ne znam No,tako mi rekose,ne znam tocno al mozda je cca 50000 aktivnih,a ostatak broj izdanih uvjerenja

alex7777

Platit cemo navikli smo na to  :uf: djabe mi trljigamo nema nist o tog tako je kako je Pajdo ne se sekirat hbg sta je tu je  :pirate:

alex7777

pišta

Ovu obavezu promjene i cijenu od 100 kn, odredilo je Ministarstvo poljoprivrede. Svrha je stvaranje jedinstvene baze podataka radi buduće prodaje e-dozvola.
Trenutni problem u realizaciji ove akcije je što ribolovna društva nisu opremljena tabletima preko kojih se to obavlja.
Nije potrebno donositi fotografiju (to se obavlja elektronskim putem na licu mjesta). Potrebno je samo staro uvjerenje i 100 kunića.(Od toga društvu odnosno Zajednici ŠRD ostaje 25kn)
Radi svega u budućnosti, vrlo je upitno opstojanje nekih ribičkih udruga. Ja osobno vjerujem da će konačno biti više reda i u našoj Zajednici.