Razne paste, kupovne ili pravljene

Autor mossi, Siječanj 29, 2013, 23:45:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Probao sam ovo

Pasta u Cabelasu

Nisam imao kapitalnih primeraka, ali da lovi, lovi!  :icon_thumright:
Jako je smrdljivo i lepljivo!

Greys

Hm, pitanje vezano uz Cabelas, zasto nemogu naci Hrvatsku za mjesto dostave?  :icon_biggrin:

mossi

Nemam pojma, ali mi ne možemo iz BassPro Shopa! ( i mnogih drugih )  :icon_scratch:

maverick

Cabelas : Hrvatska 1:0 , nama ne isporucuju  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Neko vreme je prolazilo onima koji se usudjuju  :icon_cherry:
Zemlja Slovenija, a onda poštanski broj mesto i adresa u SR/HR.
Pošto vi imate problema sa Slovenijom stavite SR!  :icon_geek: :brushteeth:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Internet bankovnom karticom.

PayPal, a šta je to?  :blob8:  :BangHead: :icon_jokercolor:

Greys

Nekako najviše volim PayPal, ovo daj broj kartice i te šeme  :icon_scratch:

Zoran Š.

budem za koji dan radio svoju recepturu pa stavim gore sa slikama

maverick

Greys

Jesi već prije radio, imao rezultate?

Zoran Š.

isprobano (godinu dana testiranja) rezultata ima na dravi i savi, na dunav još nitko nije nosio. pravim sve sam nakon što se analizirao sastav jednog top brand proizvoda od par stokuna pao sam u nesvjest. dodao još par provjerenih stvari i eto čorba nastala. da se razumijemo nema čarobnog mamca za soma kao ni za jednu ribu ali da ima poboljšanja ima. ako mislim da bi mogao biti plus mojem mamcu naravno da budem iskoristio. tako i za ovo, čorba daje mirisni trag mojoj varalici ili boili. sad si zamisli svoju varalicu koja ti se pokazala da ima super rad/vibraciju i ktome da još dobije mirisni trag to je samo još jedan + za tvoju varalicu, barem ja tako gledam. e sad ima tu dosta kombinacija imam jednu čorbu za varalice za soma jednu za štuku. imam čorbu za soma na mamac itd, da nespominjem kolegu koji ubrizgava kederu u usta.... sve su to pokušaj ali da je bolje nego sama varalica ili mamac je. logika

Greys

Odlično! Jedva čekamo da vidimo slike, a možda jednom i probamo  :icon_biggrin:

Zoran Š.

čim uhvatim vremena i istjeram ženu iz kuće da nebi bilo....

Greys

Na ovom forumu svi samo ''probleme'' sa ženama, sretno  :icon_biggrin: