PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Iznenadit ces se ugodno kako ce se ponasati s tih 60 ks.. Kao sto sam na pocetku rekao, 60 kmh ces dobiti

maverick

:stripii: :stripii: Vidi ti čika Mosija...na meni bi se vadio  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Nisam ja siguran u svoju pobedu..
Zato i hoću da ti podignem moral.
Ako pak kojom slučajem budeš sporiji.. eee...

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

S obzirom na nase godine najbolje da se potakmicimo negdje na nekoj veceri tko moze vise pojesti i onda normalno mozemo da se lazemo prijateljski tko ima brzi čamac  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ma nije uopšte poenta u maxbrzini..
Siguran sam da ako pogodiš elisu daćeš ići dobro i da ćeš biti zadovoljan.

A kafu i kafanu ... uvek ..

retfala

Jbg...neke stvari nemozemo prepustit sreci...

maverick

Zasto si sad to napravio...vidis da lomim matorog  :stripii: :stripii:

retfala

Nemogu si pomoci... dobri smo sa njim.. :stripii:

ALU-bel

Citat: retfala  u Rujan 07, 2020, 20:06:59
Jbg...neke stvari nemozemo prepustit sreci...

S tom elisom postize brzinu od 64-65... uz malo srece i vjetar u leđa 68...
:stripii: :stripii:

maverick

Ja ne znam tko je tu gori...ti ili retfala koji me olakšao opet za neki iznos s isprikom...ma treba nam to  :stripii: :stripii:

ALU-bel

Jbg kakav je to motor od 60 ks i neka alu elisa koja se uvija na sve strane ... :stripii: :stripii:
Inox je to sto trazi ta pila.

maverick

Tesko mi je to sve pratiti...idem na spavanje sutra je novi dan  :stripii: :stripii:

Rap

Citat: retfala  u Rujan 07, 2020, 20:11:36
Cija je proizvodnja te elise?

retfala

mossi

Citat: retfala  u Rujan 07, 2020, 20:11:36

Sreća da nisam spomenuo Gregora i Ministra...

Ma ja hteo da ga utešim da me glat pobedi, čisto da ne kuka kako nam ergela ne trči kako treba.

Imali smo mi viber razgovor pre nekih 7-10 dana na temu, elise .. težine .. širine, antialgini.. ali i pranje korita koje je  kod njega bukvalno sve za 45 minuta.. što je moćna i bitna stvar..

Kad budem imao vremena, a to ne znam kad će biti.. opet ću se poigrati sa visinom motora i ponovo ga podići za 1-2cm ..

Nego čestitam na inox elisi.. sad i meni poručite jednu..

Nego napišite model, obim, pitch... cena..