Alu by silure

Autor silure, Rujan 09, 2020, 16:37:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Evo da i ja otvorim novu temu,vec dugo kao sto sam govorio planiram raditi alu camac, napokon sam se odlucio krenuti u projekat,naravno u suradnji sa alu-bel,jednostavno radi dobre camce a prije svega varevi su ozbiljni kao sto je vec vidjeno na prethodnim radovima,ima tu puno toga sto mi se svidjelo,ja imam zamisao a alu bel to odradi,ako moja zamisao nije preporucljiva dobijem objasnjenje i drukciju preporuku, i ta susretljivos mi je bas legla.. Moj projekat je poceo NAPOKON  :hello2:

silure

silure

Uvo je bilo prije tjedan dana  :stripii:

šajzika

Mogao si nam i reci sta radis.
Kabinasa ili kabrio, dimenzije itd....
Audentes fortuna iuvat

silure

Zaboravio hehe.. Znaci odlucio se na duzinu 5.10,sirina u podu 1.25 u stranicama 1.85 naprijed blago V kao i vecina kako bi malo podsjetio na nekakvog trackera,bit ce jos slika kako se bude razvijao posao naravno

silure

silure

I ja imam malo svoje filozofije eto primjer te zadnje strane heh

silure

Uglavnom, mic po mic i polako sve to pocinje dobijati nekakav izgled, ide dupli pod, ocekivana sirina na duplom podu bi trebala biti oko1.35 i ide sve u 3mm debljine

maverick

Uglavnom...da ja skratim priču...ja sam pušač zbog ovih njegovih izdrkavanja...trebao sam biti gotov prije tri dana ali sta ce...moraju malo i njegov o leb te ....... :stripii: :stripii: Ali ajd...sta cu...guzva je a ja sam na svoju srecu...tj nesrecu dobar s obojicom  :uf: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: silure  u Rujan 09, 2020, 16:39:41
Uvo je bilo prije tjedan dana  :stripii:
Jebote naradili se prvi tjedan na tvom camcu za popizdit :stripii: :stripii: :stripii:

ZeroCool

Citat: maverick  u Rujan 09, 2020, 17:42:16
Uglavnom...da ja skratim priču...ja sam pušač zbog ovih njegovih izdrkavanja...trebao sam biti gotov prije tri dana ali sta ce...moraju malo i njegov o leb te ....... :stripii: :stripii: Ali ajd...sta cu...guzva je a ja sam na svoju srecu...tj nesrecu dobar s obojicom  :uf: :stripii:

jel vraca pare posto je probio termin koliko se secam da je neko rekao da je u sredu gotovo plati i vozi  :uf: :stripii:

maverick

Ma gotov je danas....samo ja nisam stigao...sutra pičim po njega....danas nije bilo auta s kukom  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Aa nemogu rec, svarno mi vas je zao a pogotovo  :red_indian:  :stripii:

silure

Citat: maverick  u Rujan 09, 2020, 18:12:55
Ma gotov je danas....samo ja nisam stigao...sutra pičim po njega....danas nije bilo auta s kukom  :uf:
ajde napokon da izlazi iz radnje , bas sam sretan zbog toga hehe