Alu by silure

Autor silure, Rujan 09, 2020, 16:37:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

feco

Kad je bal nek je bal, prodajem svoj Al čamac i naručujem  ovakav.  :BangHead: :icon_scratch:
POLAKO I BEZ VEZE

ALU-bel

Citat: maverick  u Rujan 23, 2020, 19:48:47
Da,,,na svakom se vidi neki pomak  :clap2:
Nemojte me previse hvalit da se nebi desio pad kvalitete :stripii: :stripii:

Rap

Top majstor,pozivio sto godina!

silure

S alu-bel sam jako zadovpljan jer covjek ima nevjerojatno puno strpljenja evo i sada me zove i pozira na camcu kako da izgleda konzola pa kako bi bilo ljepse a funkcionalno  drago mi je da surađujemo i ni novcica mi nije zao jednostavno jako ugodno iznenađen.. :red_indian: gdje si kupio tapacir ili ti tepison onaj u dnu kod tebe i koliko po m2 novcica??

silure

prvo se ja i on cujemo pa onda nakon pola sata sa zenom za dobro jutro  :stripii:

maverick

:stripii: To za ženu te razumijemo  :stripii: Tepison sam kupio u onom Tepih Centru ...cijena je mislim 69 kn/m2....ima one čepiće i UV je otporan...Boja je takva kakva je...jer izbor je ograničen...imas samo taj  :stripii: Inače to je tepison za terase pa ga ja inače koristim dugo vremena za takve stvari...nekad bude i zeleni...ali sad nema
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Scarra

Čovjek uživa u tome, to se i vidi sa slika  :notworthy: :headbang:

silure

Tvoja boje tepiha je pun pogodak  :ok: ma on to malo drijema u mom camcu pa ga jutros radnici tak probudili  :stripii:

silure

danas je dan kada dolazi kuci

silure

Scarra

Kolega predivaaan je   :headbang:  :ok:

Rap

Extra!  :icon_thumright:

Kada si se odlučio na ovakvu krmu,s čime si se povodio?Koje prednosti ima?

dravskispiner

kolega super čamac-jurilica..., ne znam koji će motor ići sada na njega,

dizajn i izrada vrhunska...,  :hi:

ALU-BEL je opet podigao ljestvicu kvalitete i dizajna..., ... može li još bolje..?? ostat će da vidimo na sljedećim projektima... :hi:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

silure

E sad za krmu sam se odlucio kada sam vidio igrom slucaja dok sam gledao ytb panic u milanovcu kako je kretao s svojim isto novim camcem u ribolov smuđa, zaustavio video i jednostavno taj detalj sam zelio imati a i vidio sam americki alimacraft valjda isto tako koji je s istim motorom u testu pobjedio u brzini grizzlya,dobro znam da tu nije bila presudna ta krma ali boze moj, i ja sam dijetinjast u nekim stvarima, pa neki kazu da je hydrodinamicki test pokazao da ovaj sistem je jednako ucinkovit flapsovima na krmenom dijelu jer bocno dolazi "zdravija" voda ka elisi.. Kao sto flaps zadrzava bogatiju vodu.. Ali moje osobno misljenje da nikakve koristi tu nema ali neni vizualno izgleda jako dobro i podjeca me na neke glisere, i jos kada sjedne jp motor ce biti doista isturen, inace ide jamaha 30 2t koja je "25-40" talijanska sa 3cil i 3karb.. Dignuta na 30.. Sasvim dovoljno za pocetak na ovom camcu, nadam se kroz jedno vrijeme dok skupin nesto kovanica da ce ici gore 50

šajzika

Meni se isto svidja takva krma , jedini minus toga je u buducnosti zezancija sa el motorom i nosacem sonde za sonar
Audentes fortuna iuvat