By MLB

Autor mlb, Rujan 23, 2020, 18:57:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ti ces njega drzati na prikolici ?
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: mlb  u Rujan 25, 2020, 07:47:11
Na pod ću samo iskrojiti takav komad i kad se iskida zamjenim ga , kao i na prošlom čamcu

Pametno... Ja ga imam na podu... Ispod njega uvek imam gomilu peska, treba ga povremeno podići, oprati... Ono sto je moj najnegativniji utisak tog tepiha na podu, jeste kad ubaciš soma na njega... Ako to ne operes odmah i to dobro dobro, to je retko uzasan miris koji te onako,  “štipa za oči” u narednim danima... i ne prolazi to brzo...

TonyC

mlb

maverick

Auuu koji pogodak s izborom boje  :clap2: :clap2: izgleda vrhunski... :occasion14:

mlb

Nije baš da sam imao puno izbora , to je bilo raspoloživo  :stripii:

maverick

Lijepo je u svakom slučaju... :clap2: A ček...ti prvo sve sredjujes...pa ces tek onda isprobati kombinaciju s motorm...ili si vec probao...

mlb

Nisam još probao , kontam da bi krajem idućeg tjedna mogao u vodu na probu!!

maverick

O leb te  :stripii: pa dobro imas strpljenja...ima li tko slicnu kombinaciju...kakva su ti očekivanja

mlb

Očekujem da pod bilo kojim uvijetima što prije vidim dunav!!!  :stripii:

maverick

:stripii: :stripii: pošteno  :stripii: :stripii: Ja startam u nedjelju...fali mi jos polica kaska...kazu upuceni sutra...ali izvarali su me i naobecavali se mnogi...tako da nikom nista vise ne vjerujem  :stripii:

mlb

O obećanjima i tim stvarima bolje da šutim , prije su kanađani dobili onaj svoj tanker iz našeg brodogradilišta nego što sam ja zaplovio!! :stripii: :stripii:

mlb

Još malo , nadam se!