By MLB

Autor mlb, Rujan 23, 2020, 18:57:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Jesmo imali kakvu probu na vodi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Znaš da ja sve moram čekati , pogotovo kako sam krenio u novo plovilo  :stripii:  Proba bi trebala biti kad kiša prestane pa sada još da i to dočekam!  :BangHead: Sutra -prekosutra rega i osiguranje pa se nadam da bi do vikenda mogao prema dunavu , ali da se razumijemo to je samo nada  :stripii: :stripii:

maverick

Mislio sam da se meni sve zakompliciralo ali ti me šiješ  :uf: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Listopad 13, 2020, 19:26:41
Pa sta se tebi zakompliciralo... čamac ti napravljen u rekordnom ruku... za razliku od drugih
😂😂😂

alex7777

Citat: ALU-bel  u Listopad 13, 2020, 19:42:25
Pa sta se tebi zakompliciralo... čamac ti napravljen u rekordnom ruku... za razliku od drugih
😂😂😂
:stripii: :stripii: :uf: :rofl2: :rofl2:

maverick

Citat: ALU-bel  u Listopad 13, 2020, 19:42:25
😂😂😂

Pa nije čamac samo ono sto si ti odradio...ustvari taj je jedini isao u roku i normalno...za sve ostalo su zaslužni moji prijatelji  :stripii:

mlb

Izgleda da nam kraj naših prijatelja ne trebaju uopće neprijatelji!!  :stripii:

maverick

Evo bas ovaj tjedan brisem imenik u mobitelu  :stripii: vracam se na početne postavke...kao kad sam se doselio ...pricao sam prve tri godine sam sa samim sobom  :stripii:

alex7777

Citat: maverick  u Listopad 13, 2020, 21:24:17
Evo bas ovaj tjedan brisem imenik u mobitelu  :stripii: vracam se na početne postavke...kao kad sam se doselio ...pricao sam prve tri godine sam sa samim sobom  :stripii:
[/quote
E to tooooooo je prava stvar  :toothy9:

mlb

Ovaj drugi dio je zgotovljen , sto picaboca od struje do prerade prikolice i još sto kojekakvih detalja! Možemo zaploviti!!

maverick

Izgleda pic pic...a sad video s vode... :clap2:

mlb

Trebao sam danas malo do dunava al smo zagalvili u radionj jbg  :dontknow: :BangHead:

alex7777

Citat: mlb  u Listopad 21, 2020, 18:55:05
Trebao sam danas malo do dunava al smo zagalvili u radionj jbg  :dontknow: :BangHead:
i bolje ti je sto nisi strpi se par dana jer inace nemoras pit kavu kod kuce imas je na izvolte  :uf: :stripii:

mlb

Eto zaprljao sam ga i to je to što se slikalo na tepihu! :icon_biggrin:

Scarra

Hvala bogu krstio i ti svoj 😁

Predivan dan danas, steta sto nije htjelo bas, ali bitno da su čamci kršteni 😁