By MLB

Autor mlb, Rujan 23, 2020, 18:57:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Probat ćemo pa ćemo vidjeti , ništa me ne košta!! :icon_thumright:

alex7777

Citat: mlb  u Listopad 23, 2020, 20:40:24
Sori , krivo sam rekao , nešto malo do 6000 okretaja (5800-5900) , dići ću ga svakako da mi ne prska , to mi je bitnije nego dati ful gas! Do 50 km mi je ok vožnja , sve preko toga mi je manje bitno!
Ako se budes zezo bit cu brzi od tebe  :stripii: :uf: sala normalno ides ti po tom sto si danas mjerio superiska

ZeroCool

Citat: mlb  u Listopad 23, 2020, 19:27:42

Evo SMT još koja slika , sad kako ispadne vjeruj mi da je i predobro koliko ja baratam s tim!  :stripii:

jedina zamerka je velicina slova i brojeva tablice.....da je malo vece samo da ne bode oci  :stripii:

alex7777

Pajta jebes tablicu ,nego kad mislis si neku priksu napravit ova ti brate ruzna do bola takav camac takav motor  :uf: :stripii:

mlb

Jbg takva sam slova dobio , a što se prikolice tiče sad je i ona prilagođena tom čamcu!

pajdo77

Ne kužim u čemu je zamjerka u slovima i brojevima na tablici. Po meni sve taman. Meni je zapalo za oko nešto drugo. Povećajte si prvu sliku od gore i pročitajte šta piše na zidu. Napisali ljudi valjda opravdano "ne parkiraj na prolaz" a gdje ga on parkira? I još se slika u prekršaju,zločest je ajme  :stripii:

ZeroCool

Citat: pajdo77  u Listopad 24, 2020, 10:38:48
Ne kužim u čemu je zamjerka u slovima i brojevima na tablici. Po meni sve taman. Meni je zapalo za oko nešto drugo. Povećajte si prvu sliku od gore i pročitajte šta piše na zidu. Napisali ljudi valjda opravdano "ne parkiraj na prolaz" a gdje ga on parkira? I još se slika u prekršaju,zločest je ajme  :stripii:

nije nikakva zamerka vec sala da su prevelika.....  :ok:

Rap

Citat: Scarra  u Listopad 23, 2020, 18:37:33
Hvala bogu krstio i ti svoj

Predivan dan danas, steta sto nije htjelo bas, ali bitno da su čamci kršteni

Po slici ispada da desni moze stati u lijevi (kojih je dimenzija)

maverick

Radi se otprilike o sljedećem :
Dužina 5.5m
Širina u dnu 1.25
Širina u duplom dnu oko 1.35
Preko svega oko 1.7 - 1.8m
Dubok 60cm
Mjere lijevog
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Ovaj kut fotke mu daje puno vece dimenzije.

maverick

Znaš da su u  muškom svijetu centimetri bitni  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Viđao sam manje sale za svatove.

mlb

Možda zbog kuta slikanja , moj je desetak cm širi u dnu i par cm duži

Scarra

Bio sam poveo sa sobom Dombu, osim što peca, radi i vrhunske fotke 😁😂

Rap

I sam kazem,fotka cini cudo.Visina stranice kao prizemlje i prvi kat
Btw,oba su zavidno dobra!