AluBel ft. Scarra

Autor Scarra, Rujan 25, 2020, 07:49:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

maverick

Ja sam i naručio novu a ovu okaljanu neki ti Toni plati  :stripii: i vadite tog kera vise ... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Scarra

Citat: maverick  u Listopad 02, 2020, 14:17:48
Ja sam i naručio novu a ovu okaljanu neki ti Toni plati  :stripii: i vadite tog kera vise ... :stripii:

Morala je kenjara proći atest kod Mede  :stripii:
Bit će do ujutro upisana u knjižicu vozila pa naleti ujutro  :toothy12: :toothy12:

Scarra

Zavareno izvana i stavljene vodilice  :headbang:

Scarra

maverick

ok....idem po pribor i gasiramo na :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Pazi ti taj var...vrhunski  :headbang:

Scarra

Polako dečki završavaju posao, u četvrtak ujutro je napokon kod mene  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

maverick

Auuu...bice napeto za koji dan na vodi

Scarra

Gotovoooo, sutra ujutro po njega  :toothy9:

silure

Odlicno izgleda...svaka cast, jbt ja cu zadni zaplovit,to je zato sto ja sve sto moze jednostavno zakompliciram, upetljo sam se u svoje instalacije, razvuko zam žica ko u trafo stanici..

Scarra

Citat: silure  u Listopad 07, 2020, 15:19:36
Odlicno izgleda...svaka cast, jbt ja cu zadni zaplovit,to je zato sto ja sve sto moze jednostavno zakompliciram, upetljo sam se u svoje instalacije, razvuko zam žica ko u trafo stanici..

Živi bili pa vidili  :stripii: :stripii:

Scarra

Alu-bel od dodatne opreme osim nosača za sondu sonara, držače štapova , pravi i vrhunska alu vesla  :toothy12:

silure

Cisto da nebi bilo da preuvelicavam nesto...

Scarra