AluBel ft. Scarra

Autor Scarra, Rujan 25, 2020, 07:49:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alex7777

Citat: silure  u Listopad 07, 2020, 22:27:18
Alex ovo tvoje je stvarno pre uredno,ovo moje je poso, kad elektricar neki vidi pa se ceska malo za glavu malo za guzu i nist mu nije jasno kud sta ide... To samo ja znam  :stripii:
Ja nemam stim problema a vjerujem da nemas ni ti samo fantaziras  :icon_biggrin: :crutch:

dravskispiner

Citat: alex7777  u Listopad 07, 2020, 22:11:55
Citat: dravskispiner  u Listopad 07, 2020, 19:02:09
Lađa je prema očekivanjima pedantno odrađen. :clap2:
Koliko si ti sretan, ja odmah iza tebe... :stripii:
Očekujem poziv od Šimića da krenemo na novi projekt...
.... neki kabinaš napokon...nakon svih tih opena... :stripii:
Bratko kabine su proslost ugledaj se na poglavicu  :stripii:

vidjećemo kad stisne zima..., di će zeko :red_indian:... zaklon tražit... :stripii: :stripii: :stripii:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

silure

I meni ce biti malo cudno se naviknut sa kabinasa na open varijantu sada.. Moram pitat  :red_indian: kakav je osjecaj..  :icon_biggrin:

dravskispiner

Super je osječaj... ak ti ne smeta da se smrzneš ko pič..
Ja volim kabinu...boli me ona stvar za trendove... :stripii:
Odnosno ne boli...imam kabinu... :stripii: :stripii:

Scarra

dravskispiner

Lega sretno sa novim čamcem :ok:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

TonyC

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Vidio sam te danas kad si ga vozio na prikolici od alu bela..vec je u vodi...bravo...uzivaj u novoj igračci

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Extra! 25hp kombinacija!

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Scarra

Znači danas ujutro ga pokupio iz firme AluBel, odmah pičio na ugradnju motora, sredio registraciju i sve sto je trebalo u vezi s time, ostao jos antialgin i kasko..
Stiglo se otići i na probu sa  :red_indian: .. Sve vam je jasno na videu.. Ide lađa ko prava sa tim motorom  :toothy12:

Ja sam uspio jedino neku ofucanu sliku odslikati  :stripii:
Sličica je sa 20kg gluposti u prednjoj komori, odozada akumulator i 15l goriva.. I nas dvoje sa 200kg čiste mase 😂😁
Tek sad se sliježu prvi dojmovi.. Još uvijek ne vjerujem kolko to čudo ide s tim motorom  :toothy9:

Naklon cijeloj ekipi AluBela i gazdi Šimiću  :ok: :icon_salut: :clap2: :notworthy:

alex7777

maverick

Ima da te ne zaobidjemo...vec da te preskocimo ako nam ne kazes di je riba  :stripii: